Nieuw

 

Samenwerking van Kieboom Laser Systemen BV met De Meetzaak

 

   

 

Geachte relatie,

De Meetzaak BV uit Hoofddorp en Kieboom Laser Systemen BV uit Nieuw Vennep bundelen krachten!

De Meetzaak is gespecialiseerd in het verkopen en ondersteunen/trainen van meetoplossingen in de bouw en infra en officieel Leica Geosystems dealer.

Kieboom Laser Systemen is gecertificeerd Leica Geosystems service en reparatie partner met een volledig ingerichte serviceafdeling werkend met ISO norm 9001 en NEN 3140

Vanaf heden zal Kieboom Laser Systemen haar commerciële activiteiten, namelijk de verkoop van meetinstrumenten en lasers en aanverwante artikelen (toebehoren) overdragen aan De Meetzaak. Voor service, reparatie, maar ook machinebesturing en maatwerkoplossingen blijft Kieboom Laser Systemen uw directe aanspreekpunt.

 

Alfred ter Stege (directeur Kieboom):

Wij zijn als Kieboom Laser Systemen zeer content met de samenwerking met De Meetzaak.

De Meetzaak zal al onze relaties beheren als het gaat om verkoopactiviteiten van meetinstrumenten, lasers en aanverwanten, zodat Kieboom zich kan concentreren op de service en reparatie.

Daarnaast zal Kieboom Laser Systemen haar machinebesturingen, maatwerkproducten en -services blijven verkopen.

Met deze samenwerking kunnen beide bedrijven zich richten op de activiteiten waar hun kracht ligt en daarmee de klant centraal stellen, zodat de klanten de hoogst mogelijk service kunnen verwachten.

 

René Worms  (directeur De Meetzaak): 

De samenwerking met Kieboom Laser Systemen is voor ons strategisch zeer belangrijk, de jarenlange ervaring op het gebied van service en reparatie van meetinstrumenten en lasers van Kieboom is onontbeerlijk en wij gaan dit als De Meetzaak zeker ook promoten. Daarnaast is het fijn dat wij de verkoop activiteiten van Kieboom Laser Systemen over kunnen nemen, want dit is nu precies waar onze kracht ligt!

Voor u als klant heeft deze samenwerking de toegevoegde waarde, dat u nu bij ons terecht kunt voor advies, support/training en aanschaf van alle denkbare meetinstrumenten naast de vertrouwde goede service en reparatie die u al gewend bent.

 

Voor verkoop, support en training kunt u voortaan terecht bij:

De Meetzaak BV         
Siriusdreef 17  
2132 WT   HOOFDDORP
023-5689166 
info@demeetzaak.nl  
www.demeetzaak.nl   

 

Voor service, reparatie, Kieboom machinebesturing en maatwerkoplossingen blijft uw contact:

Kieboom Laser Systemen BV
Lucas Bolsstraat 2
2152 CZ Nieuw Vennep
0252-672964
info@kieboom.nl
www.kieboom.nl

 

 

Translate »