Afschotlasers

Afschotlaser nodig?

Heeft u een afschotlaser nodig? Ga dan naar Kieboom Laser Systemen B.V. Bij ons bent u op de juiste plek voor een optimaal werkende afschotlaser. Als gerenommeerd bedrijf in de regio zijn wij al ruim 25 jaar dé specialist op het gebied van meetinstrumenten. Wij richten ons vooral op de bouw, weg- en waterbouw en landbouw. U kunt bij ons terecht voor het kopen of huren van diverse soorten lasers. Benieuwd naar ons ruime aanbod? Bezoek dan eens onze website voor een goed overzicht en meer informatie.

Enkel en dubbel systeem

Als u een klus uitvoert waarbij u de vlakken onder de hellingshoek af wilt werken dan biedt een afschotlaser uitkomst. U heeft hierbij de keuze uit een enkel of dubbel systeem. Met een enkel systeem kunt u één hellingshoek afwerken. Met een dubbel systeem zijn dit er twee. Het grote pluspunt van een afschotlaser is dat u hiermee hellingen tot op één duizendste van een procent kunt instellen met een percentage. Hierdoor vormen steile hellingen dus geen enkel obstakel. De hellingshoek kunt u altijd afwerken.

Nog meer lasersystemen

Naast het kopen of huren van afschotlasers bieden wij u nog veel meer lasersystemen. Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat diverse systemen levert. Zo leveren wij onder meer de volgende lasersystemen voor binnen en buiten:

afschotlaser

Wij bieden u dus diverse soorten lasers aan voor tal van projecten. Voor iedere klus vindt u dan ook een geschikte laser bij ons.

Aanbod van onze afschotlasers


Leica Rugby CLA-ctive

Volledig automatische afschotlasers voor toepassingen in machinebesturing


Leica Rugby  680

Semi-automatische afschotlasers met draaiknoppen voor het instellen

 

 


Leica Rugby CLA-ctie type CLX700 of CLX800

Volledig automatische afschotlasers, geschikt voor machinebesturing.

 

Laser huren in plaats van kopen

Bent u van plan om de laser slechts een keer te gebruiken? Dan kunt u deze natuurlijk ook huren. Wij bieden u een zeer uitgebreid programma van lasersystemen die voor de verhuur beschikbaar zijn. Als u een lasersysteem nodig heeft dan kunt u deze bij ons, tegen een betaalbaar tarief, huren.

Afschotlaser aanschaffen? Maak nu een afspraak met ons!

Wilt u een afschotlaser aanschaffen bij Kieboom Laser Systemen B.V.? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0252 – 672193 of stuur een mail naar info@kieboom.nl. U vindt ons aan de Lucas Bolsstraat 2 in Nieuw-Vennep. Als gerenommeerd bedrijf hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Wij garanderen u dan ook dat wij u een volledig optimaal werkend lasersysteem leveren. Wij zorgen er dan ook voor dat uw afschotlaser in een topconditie is en helemaal volgens uw wens werkt.

Neem vrijblijvend contact op!

  Home

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht/opmerking

  captcha