Bellen
Mailen
Whatsapp

Bouwlaser

Nauwkeurig werken door een bouwlaser te kopen

Bent u op zoek naar een professionele bouwlaser, maar weet u niet waar u deze kunt kopen? Dan bent u bij Kieboom aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in meetinstrumenten voor op de bouwplaats, weg- en waterbouw en landbouw. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor bouwlasers. Een bouwlaser is een nauwkeurig meetinstrument waarvan wij diverse laserapparatuur aanbieden voor in de bouw. Een laser komt goed van pas om nauwkeurig maar ook efficiënter te werken. Voor verschillende klussen en projecten hebben wij een geschikte bouwlaser beschikbaar zoals waterpaslasers, interieurlasers, afschotlasers of lijnlasers. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of direct een bouwlaser kopen of huren? Dan kunt u ons bereiken op 0252-672193 en via E-mail: info@kieboom.nl.

Kieboom laser systemen B.V.

Al meer dan 30  jaar is Kieboom Laser Systemen B.V. te Nieuw Vennep, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van laserapparatuur, waterpasinstrumenten en machine besturingen.

Wilt u een bouwlaser kopen of huren?

Bij ons kunt u een bouwlaser kopen, maar u kunt er ook voor kiezen om een bouwlaser te huren. Dit kan van pas komen bij tijdelijke bouwprojecten of klussen. U hoeft dan geen apparatuur aan te schaffen die u maar voor een korte tijd nodig heeft. Zodra de huurperiode is afgelopen, controleren wij al onze apparatuur zorgvuldig zodat het systeem direct klaar is voor gebruik. Neem contact op voor de mogelijkheid om een bouwlaser te huren via 0252-672193. Heeft u vaker een bouwlaser nodig voor uw werk? Dan kunt er beter voor kiezen om er eentje te kopen.

Zoekt u een gebruikte bouwlaser?

Bij ons kunt u ook kiezen voor een tweedehands bouwlaser. Kieboom Laser Systemen B.V. beschikt vaak over een aantal gebruikte bouwlasers, handontvangers, machine ontvangers en meer. Al onze producten zijn door onszelf zorgvuldig gecontroleerd en getest en verkeren in goede staat. Bouwlasers worden als complete set aangeboden. Dit is inclusief koffer, oplader, wandklem, target en bril. Ook is het mogelijk om de lasers te leveren met handontvanger. Wilt u een tweedehands bouwlaser kopen? Neem contact met ons op voor de actuele voorraad via 0252-672193 of stuur een e-mail naar: info@kieboom.nl.

Diverse soorten lasers van hoge kwaliteit voor op de bouwplaats

Als veelzijdig bedrijf leveren wij diverse soorten lasers en bouwlasers voor binnen en buiten. Bij ons vindt u onder meer de volgende lasers voor de bouwplaats:

  • Waterpaslasers. Met een waterpaslaser kunt u op één duizendste millimeter nauwkeurig bepalen in welke mate een vlak horizontaal of verticaal is.
  • Interieurlasers. Deze lasers zijn uitermate geschikt wanneer u plafonds of wanden wilt plaatsen.
  • Afschotlasers. U gebruikt een afschotlaser wanneer u een hellingshoek vlak af wilt werken. Hierbij kunt u kiezen uit een enkel systeem waarmee u één hellingshoek afwerkt of een dubbel systeem waarmee u twee hellingshoeken afwerkt. De laser maakt het mogelijk om hellingen tot op één duizendste van een procent in te stellen. Zelfs steile hellingen vormen hierdoor geen obstakel meer. U kunt de hellingshoek altijd afwerken.
  • Lijnlasers. Lijnlasers maken het mogelijk om in een rechte lijn te werken. Of u nu moet tegelen of decoraties gaat ophangen. Lijnlasers zorgen ervoor dat u waterpas/haaks kunt werken.

Gespecialiseerd in laserapparatuur

Wij zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in meetinstrumenten voor op de bouwplaats, in de landbouw en voor weg- en waterbouw. Wanneer u op zoek bent naar een bouwlaser bent u bij ons aan het juiste adres. We verzekeren u een optimale prestatie van onze producten. In onze werkplaats kunnen we onze lasers ijken en gecompliceerde reparaties of controles uitvoeren. Door een laser te kalibreren, halen we er snel en nauwkeurig mogelijke afwijkingen uit. Bij ons kunt u enkel kwaliteit kopen. Wij bieden u:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Eigen service afdeling voor alle producten
  • Reparatie voor alle merken

Handontvanger bij de bouwlaser kopen

Wanneer u met een bouwlaser werkt, mag een handontvanger niet ontbreken. Een bouwlaser is namelijk niets zonder handontvanger. Een handontvanger vangt de laserstraal van de bouwlaser op, zodat de juiste hoogte bepaald kan worden. Wanneer u nauwkeurig en efficiënt wilt werken, biedt deze combinatie een uitkomst. Wij hebben verschillende handontvangers in ons assortiment. Afhankelijk van de bouwlaser die u gaat kopen, kunt u hier een geschikte handontvanger bij zoeken. Al onze modellen zijn van topkwaliteit.

Klanten over ons

Kieboom zorgt ook na aanschaf voor vakkundig onderhoud,

ijking en reparatie van hun producten.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen. We zijn telefonisch te bereiken via 0252-672193 en per mail via info@kieboom.nl. Wilt u een bouwlaser bij ons huren of kopen? Neem ook in dit geval contact met ons, zodat we de actuele voorraad kunnen bespreken.