Bouwlaser

Bouwlaser kopen of huren?

Voor een bouwlaser van kwaliteit bent u bij Kieboom Laser Systemen B.V. helemaal op de juiste plek. Wij hebben ons gespecialiseerd in meetinstrumenten op de bouwplaats. Hier zijn wij al meer dan 20 jaar dé specialist in. Bij ons kunt u dan ook uitstekend terecht voor een bouwlaser.

Diverse soorten lasers voor op de bouwplaats

Als veelzijdig bedrijf leveren wij diverse soorten lasers en bouwlasers voor binnen en buiten. Bij ons vindt u onder meer de volgende lasers voor de bouwplaats:

lasers-bouw

Waterpaslasers

Interieurlasers

Afschotlasers

Lijnlasers

Een laser van hoogwaardige kwaliteit

Kieboom Laser Systemen B.V. is een servicegericht bedrijf. Wij beschikken over een uitgebreide en moderne eigen werkplaats. Hier voeren wij de meest gecompliceerde reparaties en controles uit. Alle producten die wij leveren, controleren wij voortdurend. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende meetbanken. Daarnaast beschikken we over een automatische laserbaan. Hiermee kunnen wij snel en nauwkeurig eventuele afwijkingen vaststellen. Dankzij deze uitgebreide controle, garanderen wij u dan ook dat wij u een laser van hoogwaardige kwaliteit leveren.

Laser kopen of huren

Het is mogelijk om bij ons een laser te kopen of te huren. Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod van producten voor de verhuur. Als u voor een project een laser nodig heeft dan kunt u deze bij ons huren tegen een aantrekkelijk tarief. Deze laser kunt u dan gebruiken voor uw project. Na afloop van de verhuurperiode controleren wij de laser en indien nodig stellen wij deze weer af.

Voordat u een bouwlaser huurt of aanschaft, is het verstandig om eerst goed na te gaan wat u precies met het apparaat wilt doen. Om te bepalen of het vlak precies horizontaal of verticaal is, kunt u een waterpaslaser gebruiken. Als u veel met afschot werkt dan is het interessant om een afschotlaser te kiezen. Wanneer u werk uitvoert die te maken heeft met het aanleggen van een riolering dan komt een rioollaser weer van pas. De interieurlaser is weer speciaal geschikt voor interieurtoepassingen.

Bouwlaser huren of kopen? Bel ons vandaag nog!

Wilt u een bouwlaser bij ons aanschaffen of huren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0252 – 672193 en info@kieboom.nl. Ons kantoor is gevestigd aan de Lucas Bolsstraat 2 in Nieuw-Vennep. Als u een bouwlaser bij ons aanschaft of huurt, dan wordt dit product bij u afgeleverd door UPS. Hiermee verzekeren wij u een snelle en correcte levering van uw bouwlaser.

Neem vrijblijvend contact op!

Home

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Bericht/opmerking

captcha