Egaliseren

Hoogteregeling/egalisatie voor weg-, waterbouw en grondverzet

Voor het egaliseren in weg- waterbouw, en grondverzet biedt Kieboom Laser Systemen een ruime keuze aan besturingen en machines.

BladeMaster 200 met hydraulische deuren gestuurd door taster

De Blademaster van Kieboom Laser Systemen is een universeel egaliseer apparaat geschikt voor diverse machines zoals wiellader, tractoren en verrijkers. Enkele belangrijke voordelen van een BladeMaster zijn:

  1. Zeer snelle reactie snelheid van de besturing en hydrauliek zodat de Blademaster kan functioneren zonder gebruik te maken van het glijplaat principe. Het enorme voordeel hiervan is dat u zowel vooruit als ook achteruit volledig op de automaat kan rijden. Het grote voordeel om naast achteruit ook vooruit te kunnen rijden is er in gelegen dat wanneer er op enig moment er te weinig materiaal in de Blademaster bak is, worden dus ook de wielsporen niet meer dicht gereden. Om dit te corrigeren kan met de Blademaster zeer eenvoudig, zonder de rest van het werk te beschadigen, vooruit rijdend genoeg materiaal op de juiste plek worden gebracht, en meteen op de goede hoogte.
  2. Verder kan natuurlijk zowel vooruit rijdend als achteruit rijdend volledig automatisch de onderbaan worden geëgaliseerd. Dit heeft natuurlijk het belangrijke voordeel dat het voorbereidende werk veel sneller kan worden uitgevoerd.
Vlak-O-Maat uitstekend geschikt voor kleine machines

De Vlak-O-Maat van Kieboom Laser Systemen is een egaliseer apparaat geschikt voor diverse kleiner machines. Enkele belangrijke voordelen van een Vlak-O-Maat zijn:

  • Vlak-O-Maat is geshcikt voor kleiner machines omdat de machine tijdens het egaliseren het blad niet hoeft te tillen en alleen de trekkracht gebruikt wordt van de machine.
  • Tijdens het achteruit rijdend volledig automatisch de onderbaan worden geëgaliseerd. Dit heeft natuurlijk het belangrijke voordeel dat het voorbereidende werk veel sneller kan worden uitgevoerd.
  • Door de compacte bouwwijze zijn er veel mogelijkheden met de Vlak-O-Maat

Geschikte lasers voor hoogteregeling/egaliseer werkzaamheden

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.