Bellen
Mailen
Whatsapp

Handontvangers

Handontvangers kopen bij een bouwlaser

Wanneer u bouwlasers gaat kopen, mogen handontvangers niet ontbreken. De handontvanger is namelijk een belangrijk onderdeel van de bouwlaser. Ze vangen de laserstraal op, zodat de juiste hoogte bepaald kan worden. Kieboom Laser Systemen B.V. biedt u optimaal werkende handontvangers aan, die laserstralen over grote afstanden kunnen ontvangen. Met ruim 20 jaar ervaring in lasers en meetinstrumenten voor de weg- en waterbouw, landbouw en bouw kunnen wij ons een echte specialist noemen. Wilt u handontvangers kopen? Voor meer informatie over onze actuele voorraad neemt u contact met ons op.

Bouw

Weg, water en
grondverzet

Landbouw

Meten

Service

Webshop

Nieuws

Advies nodig?

Neem vrijblijvend
contact op!

Kieboom laser systemen B.V.

Al meer dan 30  jaar is Kieboom Laser Systemen B.V. te Nieuw Vennep, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van laserapparatuur, waterpasinstrumenten en machine besturingen.

Eindeloos veel mogelijkheden met handontvangers

Voor iedere bouwlaser is er een handontvanger geschikt. Of u nu op zoek bent naar handontvangers voor interieur lasers, niet-roterende lasers of roterende lasers. De mogelijkheden zijn enorm. Handontvangers zijn in verschillende uitvoeringen en prijsklassen te verkrijgen. Daarnaast zijn veel handontvangers universeel, waardoor ze dus voor alle merken bouwlasers geschikt zijn. Bent u benieuwd naar ons aanbod? We staan u graag te woord om u hier meer informatie over te geven, zodat u het juiste model kunt kopen.

Bouwlaser leveren met handontvanger

Het keuzeaanbod handontvangers is dus enorm. Bij ons kunt u ervoor kiezen om een handontvanger te laten leveren bij de bouwlaser. We bieden onze bouwlasers aan als complete set. U ontvangt dan niet alleen de bouwlaser, maar ook een bril, oplader, koffer, wandklem en target. Dankzij deze set kunt u meteen aan de slag. Wilt u ook nauwkeuriger en efficiënter klussen kunnen uitvoeren? Dan raden wij het zeker aan om handontvangers te kopen!

Specialist in handontvangers

Het is van belang dat handontvangers goede prestaties leveren. Daarom bieden wij alleen maar producten van goede kwaliteit aan. In onze werkplaats worden onze producten uitvoerig gecontroleerd. Naast deze controles, voeren onze vakmensen ook de meest gecompliceerde reparaties uit. Dankzij onze ervaring kunnen we eventuele afwijken snel en nauwkeurig opsporen en verhelpen. We zijn niet voor niets dé specialist in meetinstrumenten. Wilt u handontvangers kopen van hoogwaardige kwaliteit? Wij bieden u:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Eigen service afdeling voor alle producten
  • Reparaties voor alle merken

Direct handontvangers kopen

Heeft u een handontvanger nodig? Om handontvangers te kopen, kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Bel 0252-672193 of mail naar info@kieboom.nl. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Ook voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Betrouwbare machine ontvangers kopen

Wanneer u machine ontvangers gaat kopen, wilt u dat deze betrouwbaar zijn. Kieboom Laser Systemen B.V. heeft wat u zoekt. We hebben als bedrijf al ruim 20 jaar ervaring met lasers en meetinstrumenten. Hierdoor kunnen we ons een echte specialist noemen. We leveren hoge kwaliteit producten af voor de weg- en waterbouw, landbouw en bouw. Bent u ook op zoek naar optimaal werkende machine ontvangers om uw klus uit te kunnen voeren? Wij helpen u hier graag aan! Neem contact met ons op om een geschikte variant te kopen.

Waarom machine ontvangers kopen?

Machine ontvangers zijn zeer geschikt om verschillende werkzaamheden uit te kunnen voeren. Wanneer een roterende laser ontvangen moet worden om een machine te positioneren, wordt dit een machine ontvanger genoemd. Deze ontvanger heeft vaak een lange ontvangst sensor en kan in veel gevallen rondom ontvangen. Wanneer u de ontvanger aan een machine monteert, kunt u deze machine met de machine ontvanger besturen. Dankzij de machine ontvanger zijn werkzaamheden veel makkelijker uitvoerbaar. Het is dus handig om deze te kopen.

Niet kopen, maar huren?

Heeft u slecht één keer een machine ontvanger nodig? Dan is het natuurlijk zonde om er eentje te kopen. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om machine ontvangers te huren. Ideaal wanneer u deze eenmalig voor een klus moet gebruiken. Onze producten zijn altijd gebruiksklaar. Na iedere huurperiode worden de machines namelijk direct door ons gecontroleerd. Wilt u ook huren in plaats van kopen? Laat het ons weten.

Gespecialiseerd in lasers en meetinstrumenten

Voor kwalitatieve machine ontvangers bent u bij ons op de juiste plek. We zijn gespecialiseerd in lasers en meetinstrumenten en leveren enkel goed werkende producten af. We beschikken over een eigen werkplaats, waarin onze vakmensen regelmatig gecompliceerde controles uitvoeren. Mogelijke afwijkingen worden hierdoor snel en nauwkeurig opgespoord en verholpen. Door onze producten te kopen, kunt u nauwkeuriger en efficiënter te werk gaan. Onze voordelen zijn verder:

  • Reparaties voor alle merken
  • Eigen service afdeling voor alle producten
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Neem vandaag nog contact op

Wilt u uw werkzaamheden eenvoudiger maken? Dan kunt u het beste machine ontvangers kopen. Neem voor meer informatie over onze actuele voorraad contact met ons op. U kunt ons per mail of telefonisch bereiken via info@kieboom.nl of 0252-672193. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Kieboom Laser Systemen B.V.? Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Klanten over ons

Kieboom zorgt ook na aanschaf voor vakkundig onderhoud,

ijking en reparatie van hun producten.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen. We zijn telefonisch te bereiken via 0252-672193 en per mail via info@kieboom.nl. Wilt u een bouwlaser bij ons huren of kopen? Neem ook in dit geval contact met ons, zodat we de actuele voorraad kunnen bespreken.