Bellen
Mailen
Whatsapp

Kabelboom

Bundel uw elektrische draden met een kabelboom

Bent u op zoek naar een kabelboom om verschillende elektrische kabels met elkaar te verbinden? Of het nu is voor in uw auto, machines of andere installaties, bij ons vindt u kabelbomen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Door de jaren heen zijn auto’s en machines complexer geworden omdat ze beschikken over veel meer technische functies. Hierdoor is ook de kabelboom complexer geworden, er worden namelijk veel meer kabels gebundeld. De centrale bundeling bevat alle draden die naar verschillende componenten in uw auto of installatie worden geleid. Bent u opzoek naar een kabelboom? Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via 0252 – 672193 of via E-mail naar: info@kieboom.nl.

Leverancier van kabelbomen en diverse soorten meetinstrumenten

Bent u op zoek naar een kabelboom om uw bekabeling te bundelen? Zoek dan niet verder. Bij Kieboom bent u aan het juiste adres! Naast bekabeling zoals een kabelboom leveren wij ook diverse soorten meetinstrumenten en producten zoals lasersystemen. Wij zijn al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het aanbieden van meetinstrumenten voor de bouw, landbouw en weg- en waterbouw. Wij verhuren en verkopen daarnaast diverse speciaalproducten. Als de huurperiode is afgelopen dan controleren wij de producten uitvoerig voor een volgend gebruik. Ook bieden wij tweedehands lasers, handontvangers, machine ontvangers en meer aan. Onze tweedehands producten verkeren in goede staat, worden geleverd als complete set en zijn gebruiksklaar.

Naast een kabelboom kunt u bij ons terecht voor diverse soorten meetinstrumenten en producten. Zo beschikken wij over een zeer breed leveringsprogramma dat naast kabelbomen onder meer de volgende producten bevat:

  • Total stations
  • Theodolieten
  • Bouwlasers
  • Waterpastoestellen
  • Laserbladen
  • 1D, 2D, 3D en GPS machinebesturingen

Kabelboom en meetinstrumenten van topkwaliteit!

Bestelt u een kabelboom of meetinstrumenten bij ons dan ontvangt u producten van hoge kwaliteit. Wij werken uitsluitend samen met bekende fabrikanten die, net als ons, achter het product staan. Hierdoor is een apparaat altijd goed uitgevoerd en goed onderhouden. Dankzij het gebruik van originele onderdelen en professionele apparatuur geven wij u de zekerheid dat een meetinstrument de juiste specificaties bevat en maximaal inzetbaar is.

Goede service en een hoge klantvriendelijkheid bij Kieboom Laser Systemen

De afgelopen jaren hebben wij al aan tientallen klanten meetinstrumenten, kabelbomen en lasers verkocht en verhuurd. Klanten komen keer op keer weer bij ons terug. Dit is niet zonder reden. Wij staan namelijk bekend om onze goede service en klantvriendelijke medewerking. Zo zorgen wij er altijd voor dat een instrument eerst uitvoerig gecontroleerd is voordat wij deze aan een klant leveren. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat een instrument van ons altijd optimaal werkt.

Kabelboom bestellen? Neem contact op voor meer informatie

Neem contact met ons op voor het meer informatie over de mogelijkheden wat betreft een kabelboom. Wij zijn telefonisch te bereiken via: 0252 – 672193 of via E-mail naar: info@kieboom.nl. U vindt ons aan de Lucas Bolsstraat 2 in Nieuw-Vennep.

Levering binnen 24 uur

Dankzij ons professionele en zorgvuldige voorraadbeheer en moderne distributiesysteem kunnen wij uw bestelling doorgaans binnen 24 uur leveren. Dit betekent dus dat u niet lang op uw kabelboom of bestelling hoeft te wachten.