Kabelboom

Op zoek naar een kabelboom?

Naast lasersystemen bent u bij ons ook aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een kabelboom. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van meetinstrumenten voor de bouw, landbouw en weg- en waterbouw. Wij verhuren en verkopen daarnaast diverse speciaalproducten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een kabelboom.

Voor diverse soorten meetinstrumenten

Wij zijn een veelzijdig bedrijf en u kunt bij ons terecht voor diverse soorten meetinstrumenten en producten. Zo beschikken wij over een zeer breed leveringsprogramma dat naast kabelbomen onder meer de volgende producten bevat:

  • Total stations
  • Theodolieten
  • Bouwlasers
  • Waterpastoestellen
  • Laserbladen
  • 1D, 2D, 3D en GPS machinebesturingen

kabelboom

Een instrument dat optimaal werkt

De afgelopen jaren hebben wij al aan tientallen klanten meetinstrumenten verkocht en verhuurd. Klanten komen keer op keer weer bij ons terug. Dit is niet zonder reden. Wij staan namelijk bekend om onze goede service en klantvriendelijke medewerking. Zo zorgen wij er altijd voor dat een instrument eerst uitvoerig gecontroleerd is voordat wij deze aan een klant leveren. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat een instrument van ons altijd optimaal werkt.

Wij staan achter onze producten

Wij werken uitsluitend samen met bekende fabrikanten die, net als ons, achter het product staan. Hierdoor is een apparaat altijd goed uitgevoerd en goed onderhouden. Dankzij het gebruik van originele onderdelen en professionele afijk apparatuur geven wij u de zekerheid dat een meetinstrument de juiste specificaties bevat en maximaal inzetbaar is.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor het meer informatie over de mogelijkheden wat betreft een kabelboom. Wij zijn bereikbaar via 0252 – 672193 en via info@kieboom.nl. U vindt ons aan de Lucas Bolsstraat 2 in Nieuw-Vennep. Dankzij ons professionele en zorgvuldige voorraadbeheer en moderne distributiesysteem kunnen wij uw bestelling doorgaans binnen 24 uur leveren. Dit betekent dus dat u niet lang op uw bestelling hoeft te wachten.

Neem vrijblijvend contact op!

Home

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Bericht/opmerking

captcha