Bellen
Mailen
Whatsapp

Kalibreren van lasers

Het kalibreren van lasers

Als u wilt dat uw lasers optimaal blijven presteren, is het kalibreren van de lasers noodzakelijk. Hiervoor kunt u terecht bij laser en meetinstrumenten specialist Kieboom Laser Systemen B.V. Onze vakmensen weten precies hoe ze lasers moeten kalibreren, om ze vervolgens in goede staat weer bij u af te leveren. Wilt u ook nauwkeurig en efficiënt blijven werken? Zowel in de bouw, als in de landbouw of weg- en waterbouw is dit van essentieel belang. Laat daarom het kalibreren van lasers over aan onze experts en binnen een mum van tijd kunt u weer met een goed werkende laser aan de slag!

Rolmaat

Kalibreren van lasers om afwijkingen te voorkomen

Of u nu in de bouw, landbouw of weg- en waterbouw werkt. Het is belangrijk dat u uw werkzaamheden heel nauwkeurig uitvoert. Niemand zit te wachten op scheve muren of verkeerd afschot. U verwacht dat u met een laser uw werkzaamheden accuraat kunt uitvoeren. Daarom is het van belang dat u de laser regelmatig laat kalibreren. Door lasers te kalibreren, kunnen mogelijke afwijkingen snel worden opgespoord en uit de laser worden gehaald. U kunt vervolgens iedere klus weer succesvol uitvoeren.

Verschillende typen lasers

Het is bij ons mogelijk om verschillende typen lasers te laten kalibreren. Van bouwlasers tot interieur lasers, van waterpaslasers tot afschotlasers of van puntlasers tot lijnlasers. Wij zorgen ervoor dat uw laser optimaal blijft werken. Daarbij kunnen wij ook alle merken lasers kalibreren. Bent u benieuwd wat er mogelijk is voor uw laser? Onze vakmensen staan u graag te woord om u hierbij te helpen.

Zorgvuldige en uitgebreide controles

Kieboom Laser Systemen B.V. beschikt over een eigen werkplaats waarin we het kalibreren van lasers uitvoeren. Door ruim 20 jaar ervaring met lasers en andere meetinstrumenten, kunnen we u ervan verzekeren dat we mogelijke afwijkingen in de laser er direct en nauwkeurig uithalen. We controleren de laser altijd zorgvuldig en uitgebreid. We willen u immers altijd kwaliteit bieden. Daarnaast kunnen wij ook eventuele reparaties aan uw laser uitvoeren, wanneer dit nodig is. We bieden u opgesomd:

  • Eigen service voor alle producten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Reparatie voor alle merken

Neem contact op voor een controle

Wilt u uw laser laten controleren? Of is het nodig om uw laser te kalibreren? Neem contact met ons op door te bellen naar 0252-672193 of te mailen via info@kieboom.nl en u profiteert binnen een mum van tijd weer van een optimaal werkende laser. Heeft u nog vragen? Of wilt u graag meer informatie over kalibreren? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Onze vakmensen staan voor u klaar!