Bellen
Mailen
Whatsapp

Koffersets bouwlaser kopen

Koffersets voor bouwlaser kopen

Wilt u koffersets voor een bouwlaser kopen? Misschien is die van u wel kapot gegaan? Of heeft u een nieuwe bouwlaser gekocht waar u nog geen geschikte koffer voor heeft? Wat de reden ook is, bij Kieboom Laser Systemen B.V. kunt u los koffersets bestellen. Dankzij onze koffersets is uw bouwlaser weer goed beschermd en blijft hij droog. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment koffersets.

Bouw

Weg, water en
grondverzet

Landbouw

Meten

Service

Webshop

Nieuws

Advies nodig?

Neem vrijblijvend
contact op!

Kieboom laser systemen B.V.

Al meer dan 30  jaar is Kieboom Laser Systemen B.V. te Nieuw Vennep, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van laserapparatuur, waterpasinstrumenten en machine besturingen.

Diverse soorten bouwlasers

Er zijn verschillende varianten bouwlasers verkrijgbaar. Van afschotlasers tot interieur lasers en van lijnlasers tot waterpaslasers. De mogelijkheden zijn enorm. Bij ieder soort bouwlaser past een andere kofferset. Voor welke bouwlaser heeft u een kofferset nodig? Of heeft u meerdere bouwlasers in gebruik en dus ook meerdere koffersets nodig? Wij kunnen u helpen een geschikte set te kopen. Hierdoor hoeft u nooit meer los met uw bouwlasers te slepen, maar kunt u ze eenvoudig van de ene naar de andere klus verplaatsen.

Bouwlaser inclusief set kopen

Het is ook mogelijk om bij ons een bouwlaser, zowel gebruikt als niet gebruikt, in een set te kopen. Deze sets bevatten onder andere een koffer, target, oplader, bril en wandklem. Ook kunt u hier een handontvanger bij nemen. U kunt zelf kiezen of u een originele set wilt kopen of een tweedehands set. Beide sets verkeren in goede staat. Ook tweedehands producten worden namelijk uitvoerig door ons gecontroleerd en getest.

De beste lasers en meetinstrumenten

Ons bedrijf is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in diverse meetinstrumenten en lasers. Zowel voor op de bouwplaats als voor de landbouw of voor de weg- en waterbouw. Wanneer u op zoek bent naar koffersets voor een bouwlaser bent u bij ons op de juiste plek. Al onze producten werken optimaal. Dit kunnen wij u garanderen, omdat we zelf regelmatig verschillende controles uitvoeren in onze eigen werkplaats. Hier kunnen we ook diverse lasers en meetinstrumenten repareren. Wilt u ook kwaliteit kopen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden, opgesomd:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Reparatie voor alle merken
  • Eigen service afdeling voor alle producten

Koffersets voor bouwlaser kopen? Neem contact op

Bij Kieboom Laser Systemen B.V. kunt u diverse koffersets voor een bouwlaser kopen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0252-672193 of te mailen naar info@kieboom.nl.

Onze vakmensen staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

koffersets bouwlaser kopen

Klanten over ons

Kieboom zorgt ook na aanschaf voor vakkundig onderhoud,

ijking en reparatie van hun producten.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen. We zijn telefonisch te bereiken via 0252-672193 en per mail via info@kieboom.nl. Wilt u een bouwlaser bij ons huren of kopen? Neem ook in dit geval contact met ons, zodat we de actuele voorraad kunnen bespreken.