Bellen
Mailen
Whatsapp

Landbouw

Voor de landbouw heeft Kieboom Laser Systemen uitgebreide mogelijkheden van besturen.

Eenvoudige afschotregelingen,laser gestuurde hoogte regelingen en voor de veel eisende agrariër leveren wij ook laser gestuurde rechtrijinstallaties en complete GPS besturingen met of zonder hoogte regelingen.

Vindt op onderstaande pagina’s alles over de verschillende producten voor de agrarische sector.

Kieboom laser systemen B.V.

Al meer dan 30 jaar is Kieboom Laser Systemen B.V. te Nieuw Vennep, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van laserapparatuur, waterpasinstrumenten en machine besturingen.

Gespecialiseerd in laserapparatuur

Wij zijn al ruim 30 jaar gespecialiseerd in meetinstrumenten voor op de bouwplaats, in de landbouw en voor weg- en waterbouw. Wanneer u op zoek bent naar een bouwlaser bent u bij ons aan het juiste adres. We verzekeren u een optimale prestatie van onze producten. In onze werkplaats kunnen we onze lasers ijken en gecompliceerde reparaties of controles uitvoeren. Door een laser te kalibreren, halen we er snel en nauwkeurig mogelijke afwijkingen uit. Bij ons kunt u enkel kwaliteit kopen. Wij bieden u:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Eigen service afdeling voor alle producten
  • Reparatie voor alle merken

Handontvanger bij de bouwlaser kopen

Wanneer u met een bouwlaser werkt, mag een handontvanger niet ontbreken. Een bouwlaser is namelijk niets zonder handontvanger. Een handontvanger vangt de laserstraal van de bouwlaser op, zodat de juiste hoogte bepaald kan worden. Wanneer u nauwkeurig en efficiënt wilt werken, biedt deze combinatie een uitkomst. Wij hebben verschillende handontvangers in ons assortiment. Afhankelijk van de bouwlaser die u gaat kopen, kunt u hier een geschikte handontvanger bij zoeken. Al onze modellen zijn van topkwaliteit.

Klanten over ons

Kieboom zorgt ook na aanschaf voor vakkundig onderhoud,

ijking en reparatie van hun producten.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen. We zijn telefonisch te bereiken via 0252-672193 en per mail via info@kieboom.nl. Wilt u een bouwlaser bij ons huren of kopen? Neem ook in dit geval contact met ons, zodat we de actuele voorraad kunnen bespreken.