Bellen
Mailen
Whatsapp

Laser ijken

Wij kunnen een laser ijken

De vakmannen van Kieboom Laser Systemen B.V. kunnen een laser ijken. Deze activiteit voeren zij standaard uit voordat zij een laser aan u leveren of verhuren. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van lasers voor de bouw, landbouw en weg- en waterbouw. Hier hebben we een ruime ervaring mee van meer dan 25 jaar. De afgelopen jaren hebben wij dan ook een naam opgebouwd in de regio en zijn wij dé specialist op het gebied van lasersystemen.

Wij voeren altijd een uitgebreide controle uit

Voordat wij een laser leveren, voeren wij altijd eerst een uitgebreide controle uit op dit product. In onze eigen werkplaats kunnen wij de laser repareren en ijken. Hier voeren we zeer complexe reparaties en controles uit. De producten die wij zelf leveren controleren en ijken wij ook in onze eigen werkplaats.

Snel een defect oplossen

In onze werkplaats treft u diverse meetbanken en laserbanken. Hiermee kunnen wij een laser controleren en ijken. Zo stellen wij afwijkingen in het toestel nauwkeurig vast. Wanneer u een laser bij ons heeft gehuurd of gekocht en er is een defect, dan komen wij direct bij u langs met onze servicewagen. Deze wagen beschikt over diverse onderdelen en kabelsets waarmee wij de lokale storing snel voor u kunnen oplossen. Zo kunnen wij de laser controleren en ijken.

Een veelzijdig bedrijf

Kieboom Laser Systemen B.V. is een veelzijdig bedrijf waarbij u terecht kunt voor het huren of kopen van diverse soorten lasers. Wij beschikken over een breed leveringsprogramma dat onder meer de verkoop en verhuur omvat van:

  • Total stations
  • Theodolieten
  • Bouwlasers
  • 1D, 2D, 3D en GPS machinebesturingen
  • Waterpastoestellen
  • Laserbladen

Meer weten over een laser ijken? Maak nu een afspraak met ons!

Wilt u meer weten over de wijze waarop wij een laser controleren en ijken? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over onze laserverhuur en ons ruime aanbod. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252 – 672193 of mail naar info@kieboom.nl. Wanneer u een laser bij ons huurt dan verzekeren wij u een snelle en correcte levering. Als professioneel bedrijf hechten wij veel waarde aan het bieden van een goede service. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat wij een laser ijken en uitvoerig controleren, zodat u hier goed mee kunt werken.