Bellen
Mailen
Whatsapp

Laser kalibreren

Wij kunnen elke laser kalibreren

Kieboom Laser Systemen B.V. kan een laser kalibreren. Voordat wij een laser aan u leveren of verhuren, voeren wij een standaard kalibratie uit. Wij zijn een servicegericht bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van meetinstrumenten voor de bouw, landbouw en weg- en waterbouw. Hiermee hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring. Zo kunnen wij haast elke laser controleren en kalibreren. Wij zijn een echte specialist op dit gebied!

Een veelzijdig bedrijf

U kunt bij ons veelzijdige bedrijf terecht voor het huren of kopen van diverse soorten lasers. Ons brede leveringsprogramma omvat onder meer de verkoop en verhuur van:

  • Bouwlasers
  • Total stations
  • Theodolieten
  • 1D, 2D, 3D en GPS machinebesturingen
  • Laserbladen
  • Waterpastoestellen

Kortom; wij leveren u dan ook een breed aanbod van lasersystemen. Voor elke klus vindt u wel een geschikte laser bij ons

Een uitgebreide controle op uw bestelling

Voordat wij u een laser leveren, voeren wij altijd een uitgebreide controle uit. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij de laser repareren en kalibreren. In deze werkplaats voeren wij de meest gecompliceerde controles en reparaties uit. Alle producten die wij zelf leveren worden in ons eigen huis gecontroleerd en gekalibreerd.

Een eigen werkplaats

Om een laser te controleren en kalibreren hebben wij diverse collimator meetbanken opgesteld. Daarnaast beschikken wij over een automatische laserbaan. Hiermee stellen wij, snel en nauwkeurig, afwijkingen in een toestel vast. Het kan ook zijn dat er een defect is aan een laser op de werkplek. In dat geval komen wij met onze servicewagen bij u langs. Deze wagen beschikt over verschillende onderdelen en kabelsets. Hiermee kunnen wij een lokale storing ook snel oplossen.

Meer informatie over laser kalibratie

Meer weten over de manier waarop wij een laser controleren en kalibreren? Maak dan snel eens een afspraak met ons voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over ons ruime aanbod en de laserverhuur. U kunt ons bereiken via 0252 – 672193 of en info@kieboom.nl. Als u een laser bij ons huurt dan bent u verzekerd van een snelle en correcte verzorging van het transport. Wij hebben namelijk een contract met UPS en leveren uw bestelling dan ook binnen 24 uur. Aangezien wij veel waarde hechten aan het bieden van een goede service zorgen wij er altijd voor dat wij u bestelde laser kalibreren, zodat u hier optimaal mee kunt werken.