Bellen
Mailen
Whatsapp

Laser ontvangers kopen

Laser ontvangers kopen om hoogtes te bepalen

Bij Kieboom Laser Systemen B.V. kunt u verschillende laser ontvangers kopen. Wanneer u met een bouwlaser werkt, mag een laser ontvanger zeker niet ontbreken. Het is een onmisbare aanvulling. Met een laser ontvanger, de naam zegt het eigenlijk al, kunt u namelijk de straal van de bouwlaser ontvangen. Hierdoor kunt u efficiënter en nauwkeuriger werken. Is dit iets voor u? U kunt bij ons zowel handontvangers als machineontvangers kopen. Bekijk ons assortiment laser ontvangers op de website of neem contact met ons op voor uitgebreidere informatie over ons actuele aanbod.

Bouw

Weg, water en
grondverzet

Landbouw

Meten

Service

Webshop

Nieuws

Advies nodig?

Neem vrijblijvend
contact op!

Kieboom laser systemen B.V.

Al meer dan 30  jaar is Kieboom Laser Systemen B.V. te Nieuw Vennep, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van laserapparatuur, waterpasinstrumenten en machine besturingen.

Handontvangers

Handontvangers zijn zeer compacte laser ontvangers. In combinatie met een meetbaak kunt u de handontvanger gebruiken om handmatig hoogtes te bepalen. Ze vangen namelijk de laser op, waarna u de precieze hoogte kunt meten. Handontvangers zijn in diverse modellen te verkrijgen. U kunt ze bij ieder soort bouwlaser toepassen. Van interieur lasers tot roterende of niet-roterende lasers. De mogelijkheden zijn eindeloos. Weet u niet welke u het beste kunt kopen? Onze vakmensen helpen u hier graag bij.

Machineontvangers

Machineontvangers worden vaak gemonteerd op een kraan of bulldozer. Hierdoor kan de chauffeur de hoogtes aflezen vanuit de cabine. Vooral wanneer u bij uw graafwerkzaamheden gebruik maakt van een afschotlaser of roterende laser, mogen machineontvangers echt niet ontbreken. Ook machineontvangers zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen voor verschillende toepassingen. Heeft u vragen over deze producten? Stel ze gerust voordat u ze gaat kopen.

Laser ontvangers kopen bij dé specialist

U wilt ieder project succesvol kunnen afronden. Hier heeft u goede meetinstrumenten voor nodig. Bij ons kunt u laser ontvangers kopen van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten leveren de beste prestaties. Hoe dit kan? In onze werkplaats voeren wij met regelmaat de meest ingewikkelde controles en reparaties uit om onze producten optimaal te laten werken. Eventuele afwijkingen in de laser ontvangers worden er direct uitgehaald. We zijn niet voor niets dé specialist in lasers en meetinstrumenten voor de weg- en waterbouw, bouw en landbouw. De voordelen die wij bieden zijn opgesomd:

  • Reparaties voor alle merken
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Eigen service afdeling voor alle producten

laser ontvangers kopen

Klanten over ons

Kieboom zorgt ook na aanschaf voor vakkundig onderhoud,

ijking en reparatie van hun producten.

Direct handontvangers kopen

Heeft u een handontvanger nodig? Om handontvangers te kopen, kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Bel 0252-672193 of mail naar info@kieboom.nl. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Ook voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.