Laser verhuur

Vind een bedrijf dat gespecialiseerd is in laser verhuur

Voor laser verhuur bent u bij Kieboom Laser Systemen B.V. aan het goede adres. Als professioneel bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in laser verkoop en verhuur. Wij richten ons enkel op lasersystemen voor de bouw, weg- en waterbouw en landbouw. Hierin zijn wij al ruim 20 jaar dé specialist. Dankzij onze ruime ervaring en onze deskundige adviseurs vindt u bij ons al snel de juiste laser voor uw klus.

Lasers voor binnen en buiten

Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat diverse soorten lasers voor binnen en buiten verhuurt en verkoopt. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de laser verkoop en verhuur van:

  • Interieurlasers
  • Waterpaslasers
  • Rioollasers
  • Afschotlasers

Voordat u een van deze lasers huurt of koopt, raden wij u aan om eerst goed na te gaan welke werkzaamheden u wilt uitvoeren. Als u het lastig vindt om de juiste laser te selecteren dan kunnen onze adviseurs u hierbij helpen. Zij kunnen u voorzien van een deskundig advies op maat.

laser verhuur

Huur de meest geschikte laser

Als u met een interieurtoepassing gaat werken, is een interieurlaser zeer geschikt. Wanneer u wilt bepalen of het vlak horizontaal of verticaal is kunt u het beste een waterpaslaser gebruiken. Een afschotlaser is weer geschikt als u een hellingshoek vlak af wilt werken. Voor het aanleggen van een riolering is een rioollaser natuurlijk weer het meest geschikt.

Diverse lasers te huur

Wat betreft de laser en meetinstrumenten verhuur bieden wij u een breed programma van producten. Aangezien wij over een breed aanbod beschikken, kunt u altijd wel bij ons terecht voor het huren van een laser. Deze kunt u bij ons huren tegen een zeer aantrekkelijk tarief en tegen goede voorwaarden. Als u een laser bij ons huurt dan zorgen wij ervoor dat deze in een topconditie is, zodat u uw werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren.

Meer weten over onze laser verhuur? Bel of mail ons vandaag nog!

Meer weten over onze laser verkoop of verhuur? Bel of mail ons dan vandaag nog voor meer informatie of het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252 – 672193 en info@kieboom.nl. Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep aan de Lucas Bolsstraat 2. Als u een laser bij ons huurt dan zorgen wij ervoor dat wij deze binnen een dag bij u afleveren. Ervaar zelf de goede service van onze laser verhuur.

Neem vrijblijvend contact op!

Home

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Bericht/opmerking

captcha