Bellen
Mailen
Whatsapp

Laser verhuur

Laser verhuur voor een professionele bouwlaser

Bent u op zoek naar een professionele laser van hoge kwaliteit voor binnen en buiten? Dan bent u bij Kieboom Laser Systemen B.V. aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij een gespecialiseerd bedrijf met een breed aanbod laser verhuur voor in de bouw, weg- en waterbouw en landbouw. Wij bieden de mogelijkheid tot aanschaf van nieuwe en gebruikte lasers en zelfs laser verhuur. Dankzij onze ruime ervaring en onze deskundige adviseurs vindt u bij ons al snel de juiste laser voor iedere klus. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheid tot laser verhuur via: 0252-672193 of stuur een E-mail naar: info@kieboom.nl.

Rolmaat

Diverse laser verhuur met lasers voor iedere klus

Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat diverse soorten lasers voor binnen en buiten verhuurt en verkoopt. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de laser verkoop en verhuur van:

  • Interieurlasers. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van wanden of plafonds.
  • Waterpaslasers. Met deze lasers bepaalt u op één duizendste millimeter nauwkeurig in welke mate een vlak verticaal of horizontaal is.
  • Rioollasers.Zowel voor het aanleggen van een regenwaterafvoer als leidingnetwerken of buitenriolering zijn rioollasers handige hulpmiddelen. U kunt ze gemakkelijk opstellen in een kleine boogvormige ruimte. Daarnaast is een rioollaser een perfect meetinstrument voor op de bouwplaats, dankzij de aluminium behuizing en krachtige prestatie van de laser.
  • Afschotlasers. U kunt kiezen uit afschotlasers met een enkel systeem of afschotlasers met een dubbel systeem. Afschotlasers met een enkel systeem helpen u één hellingshoek vlak af te werken. Afschotlasers met een dubbel systeem helpen u twee hellingshoeken vlak af te werken. Met een afschotlaser kunt u hellingen tot op één duizendste van een procent instellen.

Voordat u een van deze lasers huurt of koopt, raden wij u aan om eerst goed na te gaan welke werkzaamheden u wilt uitvoeren. Als u het lastig vindt om de juiste laser te selecteren dan kunnen onze adviseurs u hierbij helpen. Zij voorzien u van een deskundig advies op maat, zodat u een geschikte laser vindt om uw werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Huur de geschikte bouwlaser voor uw projecten

Met onze laser verhuur vindt u altijd een geschikte laser voor uw projecten of klussen. Als u met een interieurtoepassing gaat werken, is een interieurlaser zeer geschikt. Wanneer u wilt bepalen of het vlak horizontaal of verticaal is, kunt u het beste een waterpaslaser gebruiken. Een afschotlaser is weer geschikt als u een hellingshoek vlak af wilt werken. Voor het aanleggen van een riolering is een rioollaser natuurlijk weer het meest geschikt. Voor iedere klus bieden wij een passende laser die u kunt huren. Dankzij onze lasers werkt u nauwkeuriger én efficiënter. Uw werk wordt gemakkelijker en verloopt sneller. Genoeg redenen dus om een laser aan te gebruiken bij uw klus!

Divers aanbod voor laser verhuur

Wat betreft de laser verhuur bieden wij u een breed assortiment van producten. Aangezien wij over een breed aanbod beschikken, kunt u altijd wel bij ons terecht voor het huren van de juiste laser voor uw werkzaamheden. Deze kunt u bij ons huren tegen een zeer aantrekkelijk tarief en tegen goede voorwaarden. Als u een laser bij ons huurt dan zorgen wij ervoor dat deze in een topconditie is. Dit doen wij door van te voren de lasers zorgvuldig te testen en te controleren, zodat u uw werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren.

Aanbod tweedehands lasers

U kunt dus niet alleen bij ons terecht voor laser verhuur, maar ook om een laser aan te schaffen. Zowel nieuwe lasers als tweedehands lasers. Al onze producten verkeren in uitstekende staat. We controleren de lasers namelijk altijd zorgvuldig en uitgebreid, zodat we u enkel kwaliteit kunnen leveren. Bent u benieuwd naar ons assortiment tweedehands lasers? We verkopen ook diverse handontvangers, machine ontvangers en meer tweedehands. Neem gerust een kijkje via onze website of neem contact met ons op. Onze vakmensen helpen u graag verder.

Laser onderhoud en reparatie

Naast dat wij diverse soorten lasers verkopen en verhuren, voeren wij ook onderhoud en reparaties aan lasers uit. We beschikken over een eigen werkplaats, waar we onder andere de lasers in kunnen ijken. Verder voeren we in onze werkplaats regelmatig gecompliceerde controles en reparaties uit. Hiermee houden we de lasers in een optimale staat. Het is namelijk ontzettend lastig als uw laser niet meer goed werkt. U verwacht dat uw laser keer op keer optimale prestaties levert. Zowel in de bouw, als in de landbouw of weg- en waterbouw is dat namelijk van essentieel belang. Wij zullen eventuele onjuistheden in de laser opsporen en verhelpen, zodat u weer zonder zorgen aan de slag kunt. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een echte specialist op het gebied van lasers en meetinstrumenten. Samengevat zijn onze voordelen:

  • Reparatie voor alle merken
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Eigen service afdeling voor alle producten

Meer weten over onze laser verhuur? Bel of mail ons vandaag nog!

Meer weten over onze laser verhuur of verkoop? Bel of mail ons dan vandaag nog voor meer informatie of het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252-672193. U kunt ons ook een E-mail sturen via: info@kieboom.nl. Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep aan de Lucas Bolsstraat 2. Als u een laser bij ons huurt dan zorgen wij ervoor dat wij deze binnen een dag bij u afleveren. Ervaar zelf de goede service van onze laser verhuur en bel vandaag nog!