Bellen
Mailen
Whatsapp

Leica bouwlasers

Leica bouwlasers kopen

Wilt u Leica bouwlasers kopen? Dan bent u bij Kieboom Laser Systemen B.V. op de juiste plek! Wij hebben namelijk diverse bouwlasers van Leica op voorraad. Van roterende lasers tot afschotlasers. Ook verkopen wij diverse accessoires, zoals ontvangers, afstandsbedieningen of statieven. Als specialist in lasers en meetinstrumenten leveren wij enkel kwaliteit af. We leveren al meer dan 20 jaar de beste producten aan de landbouw, bouw en weg- en waterbouw. Wilt u ook nauwkeuriger en efficiënter uw werkzaamheden uitvoeren dankzij Leica bouwlasers? U kunt ze bij ons kopen door contact met ons op te nemen.

Rolmaat

De innovatieve oplossingen van Leica

Leica is een grootse leverancier van meetbenodigdheden. Op het gebied van metingen en landmeten creëert Leisa totaaloplossingen voor professionals over de hele wereld. Het merk staat bekend om innovatieve oplossingen en toonaangevende producten. Ze zorgen er niet alleen voor dat u nauwkeuriger kunt meten, maar ook veel efficiënter. Hierdoor maakt Leica het mogelijk dat werkzaamheden accuraat worden uitgevoerd. Door deze bouwlasers te kopen haalt u hoogwaardige kwaliteit binnen, waarmee u optimale prestaties kunt leveren.

Eenmalig een bouwlaser huren

Heeft u een eenmalige klus waarbij een bouwlaser goed van pas komt? Dan heeft het geen zin om Leica bouwlasers te kopen. U kunt bij ons ook terecht om een Leica bouwlaser te huren. Hierdoor hoeft u geen onnodige kosten te betalen voor een product dat u hierna toch niet weer gebruikt. De bouwlasers die wij verhuren zijn altijd meteen klaar voor gebruik. We controleren de bouwlasers namelijk na iedere huurperiode en maken het systeem vervolgens direct klaar voor de volgende gebruiker.

Onderhoud en reparaties

Heeft u al een bouwlaser van Leica maar werkt deze niet meer goed? Dan kunt u uw defecte bouwlaser bij ons laten repareren. Door ruim 20 jaar ervaring met diverse lasers en meetinstrumenten kunnen onze vakmensen de meest gecompliceerde reparaties uitvoeren. Dit doen wij in onze eigen werkplaats. Ook wanneer u uw bouwlaser wilt laten controleren, kunt u bij ons terecht. We kijken de laser zorgvuldig en uitgebreid na en halen mogelijke afwijkingen er snel en nauwkeurig uit. Hierdoor blijven uw bouwlasers in optimale staat, waardoor ze de beste prestaties kunnen leveren. Samengevat bieden wij u:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Reparatie voor alle merken
  • Eigen service voor alle producten

Leica bouwlasers kopen? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar onze actuele voorraad Leica bouwlasers? Stuur ons een mail naar info@kieboom.nl of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0252-672193 en onze vakmensen helpen u verder. Wilt u graag meer informatie over de bouwlasers voordat u deze gaat kopen? Ook bij vragen staan we u graag te woord!