Lijnlaser

Kieboom Laser Systems B.V. de specialist voor uw lijnlaser

Bij Kieboom Laser Systemen B.V. bent u op de juiste plek voor een lijnlaser. Met meer dan twintig jaar ervaring kunnen wij onszelf dé specialist noemen op het gebied van meetinstrumenten voor in de bouw, weg- en waterbouw en landbouw. Wij verhuren en verkopen diverse lasers van hoge kwaliteit en nog eens voor een scherpe prijs. Benieuwd naar ons aanbod of wilt u liever advies ontvangen over de aanschaf van een lijnlaser? Wij adviseren u graag over de juiste lijnlaser voor uw werkzaamheden. Neem contact op via: 0252 – 672193 of stuur een E-mail naar:  info@kieboom.nl.

De lijnlaser het ideale hulpmiddel voor iedere klus

Bent u aan het klussen? Dan is een lijnlaser hierbij uw ideale hulpmiddel. Hiermee kunt u alles in een rechte lijn ophangen. Door met deze laser te werken kunt u een klusje, zoals tengelen, tegelen of het ophangen van decoraties voortaan perfect uitvoeren. Een lijnlaser is een handig hulpmiddel om er voor te zorgen dat u waterpas/haaks werkt. Als u hier eenmaal mee heeft gewerkt dan wilt u voortaan niets anders meer. Bent u niet zeker welke lijnlaser geschikt is voor uw werkzaamheden? Dan kunnen wij u voorzien van advies zodat u zeker weet dat u de juiste lijnlaser aanschaft voor uw klussen of projecten.

Gegarandeerd een lijnlaser van Topkwaliteit!

Als u een lijnlaser bij ons aanschaft dan bent u verzekerd van een optimaal werkend product. Voordat wij de laser aan u leveren, voeren wij eerst een uitgebreide controle uit. Dit doen wij in onze eigen werkplaats. Hier voeren we controles en reparaties uit aan diverse producten. Zo maken wij hierbij gebruik van speciale meetbanken. Daarnaast controleren wij de laser op de laserbaan. Hiermee stellen wij snel en heel precies onjuistheden vast. Dankzij onze uitvoerige controle kunnen wij u dan ook garanderen dat wij u een optimaal werkende laser leveren.

Diverse soorten lasers voor binnen en buiten

Kieboom Laser Systemen B.V. is een veelzijdig bedrijf dat diverse soorten lasers voor binnen en buiten levert. Ons aanbod bestaat onder meer uit de volgende lasers:

 • Interieurlasers
 • Afschotlasers
 • Rioollasers
 • Waterpaslasers

lijnlaser lijnlaser kopen lijnlaser huren lijnlaser bouw

Lijnlaser huren tegen een betaalbaar tarief

Wilt u een laser slechts eenmalig gebruiken? Dan is het ook een optie om een lijnlaser bij ons te huren. Wij bieden u een ruim aanbod van producten voor de verhuur. Als u een laser nodig heeft voor een klus dan kunt u deze bij ons huren tegen een betaalbaar tarief. Zodra u de laser weer bij ons heeft teruggebracht, controleren wij deze. Indien nodig stellen wij deze weer bij.

Lijnlaser kopen of huren? Maak vandaag nog een afspraak!

Lijnlaser kopen of huren? Bel of mail ons dan vandaag nog voor een reservering of meer informatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252 – 672193 of stuur een mail naar info@kieboom.nl. Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep aan de Lucas Bolsstraat 2. Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Om deze reden verzekeren wij u dan ook dat wij u een lijnlaser leveren die optimaal en snel werkt.

Neem vrijblijvend contact op!

  Home

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht/opmerking

  captcha