Lijnlaser

Op zoek naar een lijnlaser?

Bij Kieboom Laser Systemen B.V. bent u op de juiste plek voor een lijnlaser. Wij zijn al meer dan twintig jaar dé specialist op het gebied van meetinstrumenten. Wij richten ons op meetinstrumenten op de bouwplaats. Wij verhuren en verkopen diverse lasers. Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek dan snel onze website voor een overzicht.

Het ideale hulpmiddel voor uw klus

Bent u aan het klussen? Dan is een lijnlaser hierbij uw ideale hulpmiddel. Hiermee kunt u alles in een rechte lijn ophangen. Door met deze laser te werken kunt u een klusje, zoals tengelen, tegelen of het ophangen van decoraties voortaan perfect uitvoeren. Als u hier eenmaal mee heeft gewerkt dan wilt u voortaan niets anders meer.

Wij verzekeren u een optimaal werkend product

Als u een laser bij ons aanschaft dan bent u verzekerd van een optimaal werkend product. Voordat wij de laser aan u leveren, voeren wij eerst een uitgebreide controle uit. Dit doen wij in onze eigen werkplaats. Hier voeren we controles en reparaties uit aan diverse producten. Zo maken wij hierbij gebruik van speciale meetbanken. Daarnaast controleren wij de laser op de laserbaan. Hiermee stellen wij snel en heel precies onjuistheden vast. Dankzij onze uitvoerige controle kunnen wij u dan ook garanderen dat wij u een optimaal werkende laser leveren.

Diverse soorten lasers voor binnen en buiten

Kieboom Laser Systemen B.V. is een veelzijdig bedrijf dat diverse soorten lasers voor binnen en buiten levert. Ons aanbod bestaat onder meer uit de volgende lasers:

  • Interieurlasers
  • Afschotlasers
  • Rioollasers
  • Waterpaslasers

lijnlaser

Een laser huren

Wilt u een laser slechts eenmalig gebruiken? Dan is het ook een optie om een lijnlaser bij ons te huren. Wij bieden u een ruim aanbod van producten voor de verhuur. Als u een laser nodig heeft voor een klus dan kunt u deze bij ons huren tegen een betaalbaar tarief. Zodra u de laser weer bij ons heeft teruggebracht, controleren wij deze. Indien nodig stellen wij deze weer bij.

Lijnlaser kopen of huren? Maak vandaag nog een afspraak met ons!

Lijnlaser kopen of huren? Bel of mail ons dan vandaag nog voor een reservering of meer informatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252 – 672193 of stuur een mail naar info@kieboom.nl. Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep aan de Lucas Bolsstraat 2. Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Om deze reden verzekeren wij u dan ook dat wij u een lijnlaser leveren die optimaal en snel werkt.

Neem vrijblijvend contact op!

Home

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Bericht/opmerking

captcha