Bellen
Mailen
Whatsapp

Lijnlasers kopen

Kieboom Laser Systemen B.V.: de specialist om lijnlasers te kopen

Bij Kieboom Laser Systemen B.V. bent u op de juiste plek om hoogwaardige kwaliteit lijnlasers te kopen. Met meer dan twintig jaar ervaring kunnen wij onszelf dé specialist noemen op het gebied van meetinstrumenten en lasers voor in de bouw, weg- en waterbouw en landbouw. Wij verhuren en verkopen diverse lasers van hoge kwaliteit en ook nog eens voor een scherpe prijs. Benieuwd naar ons aanbod of wilt u liever advies ontvangen over de aanschaf van een lijnlaser? Wij adviseren u graag over de juiste lijnlaser voor uw werkzaamheden, zodat u er zeker van bent dat u de juiste lijnlasers zult kopen. Neem contact op via: 0252-672193 of stuur een E-mail naar: info@kieboom.nl.

Bouw

Weg, water en
grondverzet

Landbouw

Meten

Service

Webshop

Nieuws

Advies nodig?

Neem vrijblijvend
contact op!

Kieboom laser systemen B.V.

Al meer dan 30  jaar is Kieboom Laser Systemen B.V. te Nieuw Vennep, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van laserapparatuur, waterpasinstrumenten en machine besturingen.

De lijnlaser: het ideale hulpmiddel voor iedere klus

Bent u aan het klussen? Dan is een lijnlaser hierbij uw ideale hulpmiddel. Met behulp van lijnlasers kunt u alles in een rechte lijn ophangen. Door met deze laser te werken kunt u een klusje, zoals tengelen, tegelen of het ophangen van decoraties voortaan perfect uitvoeren. Een lijnlaser is een handig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat u waterpas/haaks werkt. Als u hier eenmaal mee heeft gewerkt dan wilt u voortaan niets anders meer. Bent u niet zeker welke lijnlaser geschikt is voor uw werkzaamheden? Dan kunnen wij u voorzien van advies voordat u een lijnlaser gaat kopen, zodat u zeker weet dat u de juiste lijnlaser aanschaft voor uw klussen of projecten.

Gegarandeerd een lijnlaser van topkwaliteit!

Als u een lijnlaser bij ons aanschaft, dan bent u verzekerd van een optimaal werkend product. Voordat wij de laser aan u leveren, voeren wij eerst een uitgebreide en zorgvuldige controle uit. Dit doen wij in onze eigen werkplaats. Hier voeren we controles en reparaties uit aan diverse producten. Hierbij maken wij onder andere gebruik van speciale meetbanken. De controles die wij uitvoeren aan de laser worden gedaan op de laserbaan. Hier stellen wij snel en heel precies onjuistheden vast. Dankzij onze uitvoerige controle kunnen wij u dan ook garanderen dat wij u een optimaal werkende laser leveren. Wanneer u bij ons lijnlasers gaat kopen, koopt u dus kwaliteit. We hebben al meer dan 20 jaar de beste meetinstrumenten en lasers aan de bouw, de landbouw en de weg- en waterbouw geleverd. Wie bieden u, samengevat:

  • Eigen service afdeling voor alle producten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Reparatie voor alle merken

Diverse soorten lasers voor binnen en buiten

Kieboom Laser Systemen B.V. is een veelzijdig bedrijf dat diverse soorten lasers voor binnen en buiten levert. Ons aanbod bestaat, naast lijnlasers, onder meer uit de volgende lasers:

  • Interieurlasers. Interieurlasers helpen u bij het plaatsen van wanden of plafonds.
  • Afschotlasers. Wanneer u een hellingshoek vlak wilt afwerken, kunt u een afschotlaser gebruiken. De afschotlaser maakt het namelijk mogelijk om hellingen tot op één duizendste van een procent in te stellen. Geen enkele helling is hierdoor nog een obstakel, zelfs hele steile hellingen niet. U kunt de hellingshoek namelijk altijd afwerken. Wilt u één hellingshoek afwerken? Dan kunt u het beste een afschotlaser nemen met een enkel systeem. Wilt u twee hellingshoeken afwerken? Neem dan een afschotlaser met een dubbel systeem.
  • Rioollasers. Rioollasers worden gebruikt bij het aanleggen van riolen of pijpleidingen. Van het aanleggen van een regenwaterafvoer tot buitenriolering of leidingnetwerken. Bij al deze klussen kan een rioollaser u helpen. Deze lasers zijn gemakkelijk op te stellen in kleine boogvormige ruimtes. Door de aluminium behuizing en de krachtige prestatie is de rioollaser het perfecte meetinstrument voor de ruwe omstandigheden op de bouwplaats.
  • Waterpaslasers. Wanneer u voor uw werkzaamheden waterpas moet werken, is een waterpaslaser zeer geschikt. U kunt er namelijk mee bepalen in welke mate een vlak horizontaal of verticaal is. Waterpaslasers leggen dit tot op een duizendste millimeter nauwkeurig vast.

lijnlasers kopen

Wilt u één of meerdere van deze lasers kopen? Al onze lasers zorgen ervoor dat u nauwkeuriger en efficiënter kunt werken. Hierdoor verlopen uw werkzaamheden niet alleen gemakkelijker, maar ook een stuk sneller. Dankzij de diverse lasers van Kieboom Laser Systemen B.V. kunt u iedere klus laten slagen!

Lijnlaser huren tegen een betaalbaar tarief

Wilt u een laser slechts eenmalig gebruiken? Dan is het ook een optie om een lijnlaser bij ons te huren. Wij bieden u een ruim aanbod van producten voor de verhuur. Als u een laser nodig heeft voor een klus dan kunt u deze bij ons huren tegen een betaalbaar tarief. Zodra u de laser weer bij ons heeft teruggebracht, controleren wij deze. Indien nodig stellen wij deze weer bij. Hierdoor kan de volgende gebruiker er direct mee aan de slag. Heeft u toch vaker lijnlasers nodig? Dan raden wij het u aan om een lijnlaser te kopen.

Lijnlasers tweedehands kopen

Heeft u vaker lijnlasers nodig, maar vindt u het niet nodig om een gloednieuwe lijnlaser aan te schaffen? Dan kunt u bij ons ook een kijkje nemen in ons tweedehands assortiment. Hier bieden wij diverse soorten lasers aan die al eerder gebruikt zijn. Ook de gebruikte lasers zijn zorgvuldig door onszelf gecontroleerd en getest. De tweedehands lasers die wij aanbieden verkeren altijd in goede staat. Wilt u een gebruikte lijnlaser kopen? Bij ons kunt u hier ook handige hulpmiddelen bij aanschaffen, zoals handontvangers, machine ontvangers en nog veel meer.

Klanten over ons

Kieboom zorgt ook na aanschaf voor vakkundig onderhoud,

ijking en reparatie van hun producten.

Lijnlasers kopen of huren? Maak vandaag nog een afspraak!

Lijnlasers kopen of huren? Bel of mail ons dan vandaag nog voor een reservering of meer informatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252-672193 of stuur een mail naar info@kieboom.nl. Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep aan de Lucas Bolsstraat 2. Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Om deze reden verzekeren wij u dan ook dat wij u een lijnlaser leveren die optimaal en snel werkt.