Bellen
Mailen
Whatsapp

Meet toebehoren

Meet toebehoren kopen

Bij Kieboom Laser Systemen B.V. kunt u voor allerlei meet toebehoren terecht. Van prisma’s tot tekenhoessen of van meetstokken en meetbakken tot jalons en toebehoren. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Al meer dan 20 jaar zijn wij dé laser en meetinstrumenten leverancier voor de weg- en waterbouw, bouw en landbouw. We zijn hierin gespecialiseerd. Bent u op zoek naar meet toebehoren van topkwaliteit? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres!

Rolmaat

Meetstokken en meetbakken

Ook meetstokken en meetbakken kunt u bij ons vinden. Deze meet toebehoren zijn voor diverse toepassingen te gebruiken. Of u nu meetstokken nodig heeft voor het meten van binnenmaten of een meetbaak voor een bouwlaser of waterpasinstrument. Bij ons kunt u terecht! We bieden diverse varianten aan, zodat er altijd wel een meetstok of meetbak is die bij uw wensen past.

Jalons en toebehoren

Jalons mogen in de landmeetkunde niet ontbreken. Daarom bieden wij een ruim assortiment jalonstokken en toebehoren aan. Met deze meet toebehoren kunt u de meest gecompliceerde uitzettaken verrichten.

Tekenhoessen

U wilt natuurlijk niet dat uw bouwtekeningen vies of nat worden. Daarom kunt u het beste tekenhoessen aanschaffen. Deze meet toebehoren zijn zowel voor eenmalig gebruik te koop als voor hergebruik.

Prisma’s

Prisma’s worden gezien als onmisbare meet toebehoren. Met name bij meet- en uitzetwerkzaamheden. U kunt er bijvoorbeeld snel hoeken mee uitzetten van 90 graden.

Wij bieden enkel kwaliteitsproducten aan

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u meet toebehoren leveren die bijdragen aan een optimale prestatie. Al onze producten werken uitstekend. Dit verzekeren wij u door de producten regelmatig in onze werkplaats te controleren. Eventuele afwijkingen detecteren wij snel en nauwkeurig, zodat we deze vervolgens kunnen herstellen. Ook voeren we wanneer nodig reparaties uit. Hoe gecompliceerd deze ook zijn. Onze producten blijven hierdoor in goede staat. De voordelen die wij u bieden zijn samengevat:

  • Reparatie voor alle merken
  • Eigen service afdeling voor alle producten
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Meet toebehoren kopen bij Kieboom Laser Systemen B.V.

Om de meet toebehoren van Kieboom Laser Systemen B.V. te kopen, kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij via het nummer 0252-672193 te bereiken. Per mail bereikt u ons op info@kieboom.nl. Wilt u meer weten over onze actuele voorraad? Laat het ons weten! Onze vakmensen staan u graag te woord.