Bellen
Mailen
Whatsapp

Meetaccessoires kopen

Diverse meetaccessoires kopen

Wanneer u meetaccessoires wilt kopen, kunt u het beste het brede assortiment van Kieboom Laser Systemen B.V. bekijken. Bent u op zoek naar baakklemmen of afstandsbedieningen? Of heeft u bouwlaser accu’s, opladers, koffers of koffer onderdelen nodig? Wij hebben het allemaal. En nog veel meer! Met behulp van onze producten kunt u makkelijker en sneller werken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem gerust contact met ons op. Ook wanneer u onze meetaccessoires wilt kopen. Onze vakmensen helpen u graag!

Bouw

Weg, water en
grondverzet

Landbouw

Meten

Service

Webshop

Nieuws

Advies nodig?

Neem vrijblijvend
contact op!

Kieboom laser systemen B.V.

Al meer dan 30  jaar is Kieboom Laser Systemen B.V. te Nieuw Vennep, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van laserapparatuur, waterpasinstrumenten en machine besturingen.

Diverse onderdelen voor bouwlasers

Met bouwlasers kunt u nauwkeurig en efficiënt meten. Bij veel werkzaamheden biedt dit een uitkomst. Naast een bouwlaser, kunt u bij ons ook meetaccessoires bij de laser kopen. Hierbij kunt u denken aan bouwlaser accu’s en opladers of bouwlaser koffers en koffer onderdelen. Ook hebben wij afstandsbedieningen. Hiermee kunt u de bouwlaser op afstand bedienen. Waar u ook naar op zoek bent, wij kunnen het leveren.

Baakklemmen voor uw handontvanger

Het kan voorkomen dat de houder van uw handontvanger defect raakt. Dit hoeft zeker geen probleem te zijn. Door bij ons baakklemmen te kopen, kunt u de handontvanger in een baak klemmen. Hierdoor kunt u weer veilig aan de slag! Dankzij onze meetaccessoires is ieder probleem op te lossen.

Meetaccessoires van hoogwaardige kwaliteit

Wij leveren al meer dan 20 jaar meetaccessoires aan de bouw, weg- en waterbouw en landbouw. Wanneer u op zoek bent naar producten van hoogwaardige kwaliteit, bent u bij ons aan het juiste adres. In onze eigen werkplaats controleren onze vakmensen de apparatuur regelmatig. Ze sporen snel en nauwkeurig eventuele afwijkingen op, om ze vervolgens eruit te halen. Ook de meest gecompliceerde reparaties voeren wij uit. Hierdoor kunnen we u ervan verzekeren dat onze producten altijd optimale prestaties leveren. Wilt u ook meetaccessoires bij een laser en meetinstrumenten specialist kopen? U profiteert bij ons van:

  • Eigen service afdeling voor alle producten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Reparatie voor alle merken

Meetaccessoires kopen? Bel Kieboom Laser Systemen B.V.

Wilt u meetaccessoires kopen om nóg nauwkeuriger en efficiënter te werken? Neem contact met ons op voor meer informatie over ons actuele aanbod van verschillende accessoires. Van afstandsbedieningen tot baakklemmen of van bouwlaser accu’s en opladers tot bouwlaser koffers en koffer onderdelen, wij hebben het allemaal. Bel naar 0252-672193 of laat een bericht voor ons achter via info@kieboom.nl om de mogelijkheden te bespreken.

meetaccessoires kopen

Klanten over ons

Kieboom zorgt ook na aanschaf voor vakkundig onderhoud,

ijking en reparatie van hun producten.