Bellen
Mailen
Whatsapp

Meetbanden en rolmaten

Meetbanden en rolmaten kopen

Heeft u meetbanden of rolmaten nodig? Wellicht voor bestratingswerkzaamheden? Of bij het uitzetten in de bouw? Kieboom Laser Systemen B.V. beschikt over een uitgebreid assortiment met verschillende modellen meetbanden en rolmaten voor iedere klus. Of u nu op zoek bent naar lengtes van 30 meter, 50 meter of zelfs 100 meter. Bij ons slaagt u altijd! Wilt u meer weten over ons actuele aanbod? Of bent u benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Onze vakmensen staan voor u klaar!

Rolmaat

Meetband voor professioneel gebruik

Meetbanden en rolmaten zijn er in allerlei soorten en maten. Van glasfiber meetbanden tot meetbanden met een stalen kern. Van meetbanden met een haak tot meetbanden met een ring. De keuze is enorm. Wanneer u op zoek bent naar een meetband voor professioneel gebruik, kunt u het beste kiezen voor een variant met een glasvezel kern. Dit materiaal is ijzersterk en roest niet. Ook is dit materiaal slijtvast, wat een meetband van glasvezel zeer duurzaam maakt. Naast deze voordelen, zijn meetbanden met een kern van glasvezel veilig in gebruik. Doordat deze meetband geen elektriciteit kan geleiden, kunt u nooit een schok krijgen. De prijs-kwaliteitverhouding van dit product is uitstekend.

Meetband om accuraat te meten

Is het in uw werkveld van belang dat uw metingen accuraat zijn? Dan kunt u het beste een meetband met stalen kern kopen. Met deze meetband kunt u tot op de millimeter nauwkeurig meten. Het materiaal is ijzersterk en vervormt niet. Vooral in de bouw, waar secure metingen prioriteit nummer 1 zijn, zijn dergelijke meetbanden en rolmaten onmisbaar.

Waarom wij de beste zijn

Bij ons koopt u de beste meetbanden en rolmaten. Waarom? Omdat wij al meer dan 20 jaar gespecialiseerd zijn in lasers en meetinstrumenten voor de weg- en waterbouw, bouw en landbouw. In onze eigen werkplaats zorgen onze vakmensen ervoor dat al onze producten in optimale staat blijven verkeren. We voeren ingewikkelde controles en, wanneer nodig, reparaties uit. Zitten er mogelijke afwijkingen aan een product? Dan halen wij die er snel en nauwkeurig uit. Wilt u ook gebruik maken van meetinstrumenten die optimaal presteren? Wij bieden u daarnaast:

  • Eigen service afdeling voor alle producten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Reparatie voor alle merken

Direct meetbanden en rolmaten kopen

Wilt u direct meetbanden en rolmaten kopen? Bel dan naar 0252-672193 of stuur ons een mail via info@kieboom.nl en wij bespreken ons actuele aanbod met u. Ook bij vragen of voor meer informatie staan we u graag te woord.