Bellen
Mailen
Whatsapp

Multifunctionele bouwlaser

Alles in één multifunctionele bouwlaser kopen?

Wilt u een multifunctionele bouwlaser kopen? Zoals een roterende laser die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken, die zowel verticaal als horizontaal is en bovendien met afschot? Dan bent u hiervoor op de juiste plek bij Kieboom Laser Systemen B.V. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van meetinstrumenten op de bouwplaats, zoals een multifunctionele bouwlaser met rotatielaser. Als veelzijdig bedrijf leveren wij diverse soorten lasers. Wilt u hier meer over weten? Of wilt u een laser van ons kopen? Neem dan snel eens een kijkje op onze website en ontdek ons ruime aanbod.

Bouw

Weg, water en
grondverzet

Landbouw

Meten

Service

Webshop

Nieuws

Advies nodig?

Neem vrijblijvend
contact op!

Kieboom laser systemen B.V.

Al meer dan 30  jaar is Kieboom Laser Systemen B.V. te Nieuw Vennep, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van laserapparatuur, waterpasinstrumenten en machine besturingen.

Onmisbaar op de bouwplaats

Een roterende laser is onmisbaar bij het uitvoeren van timmerwerkzaamheden en afbouwwerkzaamheden. Deze lasers zijn erg populair geworden. Dit is ook niet voor niets. Ze zijn erg betrouwbaar en nauwkeurig. Hierdoor zijn ze niet meer weg te denken op de bouwplaats. Met een rotatielaser kunt u 360° waterpas vlak creëren. Daarnaast kunt u met deze laser veel andere veelzijdige taken uitvoeren. Door een multifunctionele bouwlaser te kopen, combineert u de belangrijke eigenschappen van een rotatielaser samen met die van een afschotlaser en afbouwlaser. U profiteert van het beste uit de verschillende werelden. Ideaal voor het uitzetten van constructies voor zowel horizontaal en verticaal werk.

multifunctionele bouwlaser

Diverse soorten lasers

Kieboom Laser Systemen B.V. is een veelzijdig bedrijf waar u diverse soorten lasers kunt kopen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor meer lasersystemen dan enkel een multifunctionele bouwlaser. Zo omvat ons brede leveringsprogramma onder meer de verkoop en verhuur van:

  • Theodolieten. Wij verkopen verschillende theodolieten van de Leica Builder Familie. Deze uitgangspunten waarmee deze theodolieten werden ontworpen, zijn: nauwkeurigheid en bedieningsgemak. We hebben voor op iedere bouwplaats een geschikte theodoliet. Van eenvoudige theodolieten tot robuuste theodolieten.
  • Total stations.
  • Bouwlasers. U kunt bij ons voor diverse bouwlasers terecht, zoals afschotlasers, interieur lasers, waterpaslasers, lijnlasers en nog veel meer.
  • 1D, 2D, 3D en GPS machinebesturingen. Deze vormen van machinebesturing zijn ideaal bij graafwerkzaamheden.
  • Waterpastoestellen. Met onze waterpastoestellen kunt u op een duizendste millimeter nauwkeurig bepalen in hoeverre een vlak verticaal of horizontaal is.
  • Laserbladen, zoals de bekende Vlak-O-Maat en de Blademaster. Deze laserbladen bieden een uitkomst bij het egaliseren.

De laatste jaren is het mechanisch egaliseren van onderbouwlagen voor de wegenbouw en stratenmakersprojecten toegenomen. Als pionier op dit gebied zijn wij de laatste jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers van lasers voor de bouw. Zo hebben wij onder meer de bekende Vlak-O-Maat en de Blademaster ontwikkeld. Lasers waarmee u een oppervlakte snel en eenvoudig egaal kunt maken.

Nóg nauwkeuriger en efficiënter werken

Door de beste eigenschappen van rotatielasers, afbouwlasers en afschotlasers te combineren, kunt u met multifunctionele bouwlasers zeer accuraat werken. Maar wilt u nóg nauwkeuriger en efficiënter werken? Dan kunt u verschillende meetinstrumenten of meetaccessoires bij ons kopen om uw werk nog wat eenvoudiger te maken. We verkopen bijvoorbeeld diverse statieven bij onze lasers. Daarnaast kunt u ook een handontvanger kopen. Een handontvanger is onmisbaar bij een multifunctionele bouwlaser. Een handontvanger helpt er namelijk voor te zorgen dat de juiste hoogte bepaald kan worden, doordat de handontvanger de laserstraal van de bouwlaser opvangt. Door deze producten bij uw multifunctionele bouwlaser aan te schaffen, kunt u ieder project succesvol uitvoeren!

Wij leveren u een optimaal werkende rotatielaser

Al meer dan 25 jaar zijn wij als bedrijf gespecialiseerd in meetinstrumenten. Niet alleen voor op de bouwplaats, maar ook weg- en waterbouw en landbouw. Aangezien wij het belangrijk vinden om een goede service te leveren, controleren wij onze producten altijd uitgebreid. Dit doen wij in onze eigen moderne werkplaats. Hier voeren wij controles en reparaties uit aan lasers. Zowel eenvoudige controles en reparaties als de meest gecompliceerde controles en reparaties. De producten die wij leveren controleren wij niet eenmalig, maar voortdurend. Hierbij maken we gebruik van speciale meetbanken. Verder beschikken we ook over een automatische laserbaan. Met deze baan stellen wij snel en nauwkeurig onjuistheden vast. We kunnen u dan ook garanderen dat u altijd een multifunctionele bouwlaser als roterende, afbouw en afschot laser in één bij ons huurt of koopt die optimaal werkt. Wilt u deze kopen of huren? Opgesomd zijn onze voordelen:

  • Eigen service afdeling voor alle producten
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Reparatie voor alle merken

Multifunctionele bouwlaser kopen? Bel of mail ons vandaag nog!

Denkt u erover na om een roterende laser te kopen? Of wilt u toch profiteren van het beste van verschillende werelden door een multifunctionele bouwlaser te kopen? Bel of mail ons dan vandaag nog! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252-672193 of stuur een mail naar info@kieboom.nl. Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep aan de Lucas Bolsstraat 2. Wij hebben een contract met UPS. Dit betekent dan ook dat u bestelde roterende laser snel en correct bij u thuis wordt afgeleverd. Ervaar snel zelf onze goede service en bestel een roterende laser bij ons!

Klanten over ons

Kieboom zorgt ook na aanschaf voor vakkundig onderhoud,

ijking en reparatie van hun producten.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen. We zijn telefonisch te bereiken via 0252-672193 en per mail via info@kieboom.nl. Wilt u een bouwlaser bij ons huren of kopen? Neem ook in dit geval contact met ons, zodat we de actuele voorraad kunnen bespreken.