Nieuw

Leica Rugby CLA-ctive/CLH

De nieuwe Leica Rugby CLA-ctive en CLH bieden de maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om snel aan te passen aan de behoeften van uw project.

De nieuwe Leica Rugby CLA-ctive en CLH kun u uitbreiden om aan uw behoefte te voldoen. U betaalt enkel voor de functionaliteit die u nodig hebt om uw werk te doen. Met aanvullende professionele services van Kieboom Lasersystemen B.V. zoals ijken, kalibratie en reparatie kunt u de uitzonderlijke prestaties van deze lasers gedurende vele jaren veiligstellen.

Leica Rugby CLA-ctive: De goede keuze voor elk project

De Leica Rugby CLA heeft de unieke mogelijkheid om zich aan te passen aan elke toepassing door middel van software-uitbreiding. De uitbreidings-opties leveren de ongeëvenaarde mogelijkheden in alle nivellerings en uitzettings-taken, waardoor het een echte allrounder is.

Basis unit:

Gebruik het als een eenvoudig te bedienen horizontale laser met één knop. Voor hoogte bepalen van beton- en bekistingsnivellering en landnivelleringstoepassingen.

Uitbreidings-opties:

CLX 250 – uitbreiding met handmatige hellingsinstellen, hellingshoek zoeken en vastzetten maakt deze uitbreiding geschikt voor bepalen van simpele hellingen zoals opritten e.d..

CLX 500 – uitbreiding met de mogelijkheid om verticaal te draaien, maakt de CLX 500 dat de Rugby CLA ook als interieur laser is in te zetten. Hiermee kunt u wanden loodrecht monteren.

CLX 600 – uitbreiding maakt van deze laser een “Grade” laser waar mee u digitaal de hellingshoek kunt instellen tot +/-15%, ook via afstandsbediening.

CLX 700 – uitbreiding maakt van deze laser een “Dual Grade” laser waar mee u digitaal de hellingshoek kunt instellen tot +/-15% op beide assen, ook via afstandsbediening.

 

Leica Rugby CLH

Leica Rugby CLH

De eenvoud van de Leica Rugby CLH zorgt voor een moeiteloos gebruik van de laser. De simpele proces stappen van de laser zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt. Het robuuste ontwerp verzekert meetstabiliteit en -nauwkeurigheid voor uw dagelijkse werkzaamheden. De uitbreidings-opties zorgen voor maximale prestaties in alle nivelleringsapplicaties.

Basis unit:

Gebruik het als een eenvoudig te bedienen horizontale laser met één knop voor de hoogte bepaling van bodem, beton- en bekistingsnivellering.

Uitbreidings-opties

CLX 200 – uitbreiding met handmatige hellingsinstellen, hellingshoek zoeken en vastzetten maakt deze uitbreiding geschikt voor bepalen van simpele hellingen zoals opritten e.d..

CLX 300 – uitbreiding met een mogelijke toevoeging van +/- 8% afschot maakt deze laser een semi-automatische enkelvoudige “Grade” laser waar mee u digitaal de hellingshoek kunt instellen, ook via afstandsbediening.

CLX 400 – uitbreiding met een mogelijke toevoeging van + -8% afschot maakt deze laser een semi-automatische dubbele “Grade” laser waar mee u digitaal de hellingshoek kunt instellen, ook via afstandsbediening.

Leica Combo

De nieuwe Leica Rugby CLA/CLH wordt geleverd met de nieuwe Leica Combo – handontvanger.

Leica Combo