Bellen
Mailen
Whatsapp

Over ons

Kieboom Lasersystemen B.V.

Al meer dan 30 jaar is Kieboom Laser Systemen B.V. te Nieuw Vennep, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van laserapparatuur, waterpasinstrumenten en machine besturingen.

Zo omvat het leveringsprogramma waterpastoestellen, theodolieten, total stations, bouwlasers, 1D, 2D, 3D en GPS machinebesturingen en de bekende laserbladen Vlak-O-Maat en de Blademaster. Vooral de laatste jaren heeft het mechanisch egaliseren van onderbouwlagen voor wegenbouw- en stratenmakersprojecten een vlucht genomen.

Kieboom Laser Systemen B.V. is als pionier op dit gebied uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers.

Uitgebreid assortiment

Bent u op zoek naar een bouwlaser dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende lasersystemen voor de bouw en landbouw o.a. de afschotlaser, waterpaslaser, lijnlaser en roterende laser. Wanneer u rioleringswerkzaamheden uitvoert dan hebben we hier een robuuste rioollaser voor. We kunnen al deze lasers leveren maar hebben ook verschillende lasers in de verhuur.

Voor een optimale prestatie van onze producten hebben we een werkplaats waar we o.a. lasers ijken. Ook kunnen we er gecompliceerde reparaties en controles uitvoeren. Door de laser te kalibreren halen we er snel en nauwkeurig eventuele afwijkingen uit.

Blademaster

Al meer dan 25 jaar produceert Kieboom Laser Systemen B.V. de bekende Vlak-O-Maat. Een automatisch laserblad dat gebruikt maakt van het glijplaatprincipe. Een verdere doorontwikkeling van de Vlak-O-Maat is de inmiddels bekende Blademaster. De Blademaster is een laser egalisatieblad, waarmee zowel op de hand als op de automaat volledig automatisch lasergestuurd kan worden gereden. Tot de introductie van de Blademaster kon alleen op hoogte worden ‘afgeschraapt’. Met de introductie van de Blademaster kan ook materiaal worden aangevoerd en direct op hoogte worden gelegd.