Bellen
Mailen
Whatsapp

Puntlasers kopen

Veelzijdige puntlasers kopen

Wanneer u op zoek bent naar veelzijdige lasertools, kunt u het beste puntlasers kopen. Puntlasers zijn namelijk multifunctioneel. U kunt ze voor veel verschillende werkzaamheden inzetten. Van het installeren van leidingen tot het installeren van gipsplaatrails. Iedere klus waarbij nauwkeurig werken prioriteit is, vraagt om een puntlaser. U werkt er niet alleen nauwkeuriger mee, maar ook een stuk efficiënter. Bij Kieboom Laser Systemen B.V. kunt u puntlasers kopen van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten leveren een optimale prestatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Bouw

Weg, water en
grondverzet

Landbouw

Meten

Service

Webshop

Nieuws

Advies nodig?

Neem vrijblijvend
contact op!

Kieboom laser systemen B.V.

Al meer dan 30  jaar is Kieboom Laser Systemen B.V. te Nieuw Vennep, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van laserapparatuur, waterpasinstrumenten en machine besturingen.

De werking van een puntlaser

De naam geeft het eigenlijk al weg, maar puntlasers projecteren een laser met een punt. Deze laser is zeer geschikt wanneer u nauwkeurig moet werken. Puntlasers helpen u namelijk zowel waterpas als haaks te werken. Door een puntlaser te kopen, zal er niets meer scheef zijn in uw woning. U kunt er bijvoorbeeld loodlijnen mee trekken van boven naar beneden of er rechte hoeken mee uitstellen. De toepassingsmogelijkheden zijn dan ook enorm. U kunt puntlasers gebruiken bij het betegelen van wanden, het uitlijnen van plafondbelichting en nog veel meer.

Meerdere varianten puntlasers

Heeft u een puntlaser nodig bij uw klus? Voordat u een puntlaser aanschaft, is het belangrijk dat u eerst kijkt welke puntlaser het meest geschikt is in uw situatie. Er zijn namelijk meerdere varianten puntlasers te verkrijgen. Met de eenvoudige puntlasers kunt u een loodlijn (of twee loodlijnen) projecteren. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Er zijn ook lasers die meerdere lijnen projecteren en combineren. Deze lasers kunt u ook nog eens automatisch waterpas zetten. Hierdoor is het ook mogelijk om op onstabiele oppervlaktes te werken. Bedenk daarom eerst welke werkzaamheden u moet uitvoeren, zodat u er een geschikte laser bij kunt kopen.

Optimaal werkende puntlasers kopen

Weet u welke puntlaser het beste bij uw klus past? Dan kunt u deze bij ons kopen of eenmalig huren. U verwacht natuurlijk wel dat de puntlaser die u koopt of huurt optimaal werkt. Dat kunnen wij u garanderen. In onze werkplaats zijn wij in staat lasers te ijken. Daarbij voeren we regelmatig zeer gecompliceerde controles en reparaties uit, zodat de lasers in topkwaliteit blijven. Zitten er mogelijke afwijkingen aan? Dan sporen wij deze snel en nauwkeurig op. U profiteer bij ons van:

  • Eigen service afdeling voor alle producten
  • Reparatie voor alle merken
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Contact opnemen met Kieboom Laser Systemen B.V.

Wilt u meer weten over onze producten? Neem bij vragen of voor meer informatie gerust contact met ons op. Bel via 0252-672193 of mail ons naar info@kieboom.nl. Bent u benieuwd naar onze actuele voorraad puntlasers? Om een puntlaser te kopen, kunt u ook contact met ons opnemen. Onze vakmensen helpen u graag verder!

puntlaser kopen

Klanten over ons

Kieboom zorgt ook na aanschaf voor vakkundig onderhoud,

ijking en reparatie van hun producten.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen. We zijn telefonisch te bereiken via 0252-672193 en per mail via info@kieboom.nl. Wilt u een bouwlaser bij ons huren of kopen? Neem ook in dit geval contact met ons, zodat we de actuele voorraad kunnen bespreken.