Rioollaser

Rioollaser aanschaffen? Vind hier een bedrijf!

Wilt u een rioollaser aanschaffen en bent u hiervoor op zoek naar een bedrijf? Dan kunt u hiervoor terecht bij Kieboom Laser Systemen B.V. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van meetinstrumenten voor de bouw, landbouw en de weg- en waterbouw. Bij ons bent u dan ook op de juiste plek voor het huren of kopen van een rioollaser.

Een perfect instrument

Als u een regenwaterafvoer, buitenriolering of leidingnetwerk aanlegt dan komt een rioollaser goed van pas. Dankzij de aluminium behuizing en de krachtige prestatie levert dit meetinstrument zich perfect voor ruwe omstandigheden op de bouwplaats. U kunt een rioollaser gemakkelijk opstellen in kleine boogvormige ruimtes. Dit meetinstrument is het perfecte hulpmiddel voor de aanleg van regenwaterafvoer- en buitenrioleringen, voor leidingnetwerken voor natuurlijke ontwateringsbuizen en voor waterpassen en afschot.

Diverse soorten lasers

Kieboom Laser Systemen B.V. is een veelzijdig bedrijf waar u terecht kunt voor diverse soorten lasers. Naast rioollasers kunt u bij ons de volgende lasers huren of kopen:

Een lasersysteem huren of kopen

Wanneer u een keer gebruik wilt maken van een rioollaser dan bieden wij u ook de mogelijkheid tot huren. Deze kunt u dan bij ons huren tegen een aantrekkelijk tarief. Het is vooral handig om dit lasersysteem te huren als u er slechts eenmalig gebruik van maakt. Als de huurperiode is afgelopen dan controleren wij de laser uitvoerig voor een volgend gebruik.

rioollaser

Aanbod van onze rioollasers

Piper 100 en 200

Compacte pijplaser voor regenwaterafvoer en sanitaire rioolwerkzaamheden

Eerst een uitvoerige controle

Als u een lasersysteem bij ons huurt of koopt dan is dit instrument uitvoerig door ons gecontroleerd. Wij hebben deze controle uitgevoerd op onze eigen werkplaats. Hier voeren onze vakmannen dagelijks de meest gecompliceerde controles en reparaties uit. Dit doen zij onder meer door gebruik te maken van meetbanken en laserbanken. Hiermee kunnen ze afwijkingen snel vaststellen en repareren. Aangezien wij onze instrumenten eerst uitvoerig controleren voordat wij ze leveren, garanderen wij u dan ook een optimaal werkende laser.

Rioollaser nodig? Maak vandaag nog een afspraak met ons!

Heeft u een rioollaser nodig? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor meer informatie. U kunt ons bellen of mailen via 0252 – 672193 en info@kieboom.nl. U vindt ons aan de Bolsstraat 2 in Nieuw-Vennep. Als u een lasersysteem bij ons bestelt dan leveren wij deze doorgaans binnen 24 uur. U hoeft dus niet lang op uw bestelling te wachten. U kunt dus snel uw werkzaamheden uitvoeren met de rioollaser.

Neem vrijblijvend contact op!

Home

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Bericht/opmerking

captcha