Rioollaser

Vindt uw compacte rioollaser bij Kieboom Laser Systems B.V.!  

Bent u op zoek naar een rioollaser? Dan bent u bij Kieboom aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van meetinstrumenten voor de bouw, landbouw en de weg- en waterbouw. Schaft u een rioollaser bij ons aan dat bent u verzekerd van uitstekende en nauwkeurige prestaties! Gebruik een rioollaser voor in de bouw voor de aanleg van riolen en pijpleidingen. Schaft u een rioollaser aan dan kiest u voor uitstekende resultaten met een hoge betrouwbaarheid. Heeft u interesse in een compacte rioollaser zoals de Piper 100 en 20 of wilt u deze huren? Neem dan contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op 0252 – 672193 of mail ons via info@kieboom.nl.

Een rioollaser als krachtig meetinstrument

Als u een regenwaterafvoer, buitenriolering of leidingnetwerk aanlegt dan komt een rioollaser goed van pas. Dankzij de aluminium behuizing en de krachtige prestatie levert dit meetinstrument zich perfect voor ruwe omstandigheden op de bouwplaats. U kunt een rioollaser gemakkelijk opstellen in kleine boogvormige ruimtes. Dit meetinstrument is het perfecte hulpmiddel voor de aanleg van regenwaterafvoer- en buitenrioleringen, voor leidingnetwerken voor natuurlijke ontwateringsbuizen en voor waterpassen en afschot.

Rioollaser en diverse soorten lasers van Kieboom Laser Systemen B.V.

Kieboom Laser Systemen B.V. is een veelzijdig bedrijf met meer dan twintig jaar ervaring. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten lasers van topkwaliteit. Naast rioollasers kunt u bij ons de volgende lasers huren of aanschaffen:

Een lasersysteem huren of kopen?

Wanneer u een keer gebruik wilt maken van een rioollaser dan bieden wij u ook de mogelijkheid tot huren. Deze kunt u dan bij ons huren tegen een aantrekkelijk tarief. Het is vooral handig om dit lasersysteem te huren als u er slechts eenmalig gebruik van maakt. Als de huurperiode is afgelopen dan controleren wij de laser uitvoerig voor een volgend gebruik zodat het systeem altijd klaar is voor gebruik. Neem contact op via 0252 – 672193 of mail ons via info@kieboom.nl.

rioollaser

Wij verzekeren kwaliteit door uitvoerige controle op onze lasersystemen

Als u een lasersysteem bij ons huurt of koopt dan is dit instrument uitvoerig door ons gecontroleerd. Wij hebben deze controle uitgevoerd op onze eigen werkplaats. Hier voeren onze vakmannen dagelijks de meest gecompliceerde controles en reparaties uit. Dit doen zij onder meer door gebruik te maken van meetbanken en laserbanken. Hiermee kunnen ze afwijkingen snel vaststellen en repareren. Aangezien wij onze instrumenten eerst uitvoerig controleren voordat wij ze leveren, garanderen wij u dan ook een optimaal werkende laser.

Rioollaser nodig? Neem contact op met Kieboom

Heeft u een rioollaser nodig? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0252 – 672193 of via E-mail naar: info@kieboom.nl. U vindt ons aan de Bolsstraat 2 in Nieuw-Vennep. 

Geniet van snelle levering!

Als u een lasersysteem bij ons bestelt dan leveren wij deze doorgaans binnen 24 uur. U hoeft dus niet lang op uw bestelling te wachten.

Aanbod van onze rioollasers

Piper 100 en 200

Compacte pijplaser voor regenwaterafvoer en sanitaire rioolwerkzaamheden

Neem vrijblijvend contact op!

  Home

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht/opmerking

  captcha