Roterende laser

Op zoek naar een roterende laser?

Op zoek naar een roterende laser? Dan bent u hiervoor op de juiste plek bij Kieboom Laser Systemen B.V. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van meetinstrumenten op de bouwplaats, zoals rotatielasers. Als veelzijdig bedrijf leveren wij diverse soorten lasers. Meer weten? Neem dan snel eens een kijkje op onze website en ontdek ons ruime aanbod.

Onmisbaar op de bouwplaats

Een roterende laser is onmisbaar bij het uitvoeren van timmerwerkzaamheden en afbouwwerkzaamheden. Deze lasers zijn erg populair geworden. Dit is ook niet voor niets. Ze zijn erg betrouwbaar en nauwkeurig. Hierdoor zijn ze niet meer weg te denken op de bouwplaats. Met een rotatielaser kunt u 360° waterpas vlak creëren. Daarnaast kunt u met deze laser veel andere veelzijdige taken uitvoeren.

Diverse soorten lasers

Kieboom Laser Systemen B.V. is een veelzijdig bedrijf. Bij ons kunt u dan ook terecht voor diverse soorten lasers. Zo omvat ons brede leveringsprogramma onder meer de verkoop en verhuur van:

  • Theodolieten
  • Total stations
  • Bouwlasers
  • 1D, 2D, 3D en GPS machinebesturingen
  • Waterpastoestellen
  • Laserbladen, zoals de bekende Vlak-O-Maat en de Blademaster

roterende laser

De laatste jaren is het mechanisch egaliseren van onderbouwlagen voor de wegenbouw en stratenmakersprojecten toegenomen. Als pionier op dit gebied zijn wij de laatste jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers van lasers voor de bouw. Zo hebben wij onder meer de bekende Vlak-O-Maat en de Blademaster ontwikkeld. Lasers waarmee u een oppervlakte snel en eenvoudig egaal kunt maken.

Wij leveren u een optimaal werkende rotatielaser

Aangezien wij het belangrijk vinden om een goede service te leveren, controleren wij onze producten altijd uitgebreid. Dit doen wij in onze eigen moderne werkplaats. Hier voeren wij controles en reparaties uit aan lasers. De producten die wij leveren, controleren wij voortdurend. Hierbij maken we gebruik van speciale meetbanken. Verder beschikken we ook over een automatische laserbaan. Met deze baan stellen wij snel en nauwkeurig onjuistheden vast. Wij kunnen u dan ook garanderen dat u altijd een roterende laser bij ons huurt of koopt die optimaal werkt.

Roterende laser kopen? Bel of mail ons vandaag nog!

Denkt u erover om een roterende laser te kopen? Bel of mail ons dan vandaag nog! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252 – 672193 of stuur een mail naar info@kieboom.nl. Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep aan de Lucas Bolsstraat 2. Wij hebben een contract met UPS. Dit betekent dan ook dat u bestelde roterende laser snel en correct bij u thuis wordt afgeleverd. Ervaar snel zelf onze goede service en bestel een roterende laser bij ons!

Neem vrijblijvend contact op!

Home

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Bericht/opmerking

captcha