Bellen
Mailen
Whatsapp

Service

Kieboom Laser Systemen B.V. beschikt over een uitgebreide en goed uitgeruste eigen werkplaats.

Hier kunnen de meest gecompliceerde reparaties en controles worden uitgevoerd. Het is onze filosofie dat alles wat zich in het leveringsprogramma van Leica Geosystems bevindt, in eigen huis gecontroleerd en gekalibreerd kan worden. Daarnaast controleren en kalibreren wij zeker ook oudere instrumenten, zoals Laser Alignment, Wild, CST-Berger en Stanley. Evenals andere merken als Topcon, Sokkia, Nivel System en Trimble.

Om dit te bereiken zijn diverse collimator meetbanken opgesteld en beschikken wij over een automatisch laserbaan, waarmee wij snel en nauwkeurig eventuele afwijkingen in toestellen vast kunnen stellen.

Onderhoud en originele onderdelen

Goed uitgevoerd, regelmatig onderhoud is van levensbelang voor uw lasers en overige meetapparatuur. Daarbij geeft het gebruik van originele onderdelen en professionele afijk apparatuur, u de zekerheid van de juiste specificaties en maximale inzetbaarheid van uw lasers en overige meetapparatuur. Als importeur staan we samen met onze fabrikanten achter onze producten en ondersteunen zo onze dealers en eindgebruikers maximaal. Door professioneel en zorgvuldig voorraadbeheer en een modern distributiesysteem kunnen wij een hoog percentage van de aanvragen binnen 24 uur leveren.

Manuals

Voor de meeste producten beschikken wij over een duidelijke, gebruiksvriendelijke handleiding. Deze kunnen hier gedownload worden.

Verhuur

Kieboom Laser Systemen B.V. geeft u ook de mogelijkheid om een laser te huren. Heeft u een laser slecht korte tijd voor een specifiek project nodig of is uw eigen laser in onderhoud en moet u direct door, dan is een huurlaser de perfecte optie. Kieboom Laser Systemen B.V. zorgt er altijd voor dat elk type laser voor de verhuur mogelijk is.

Transport

Voor halen en brengen van de apparatuur hebben wij een contract met UPS om van een snel en correcte verzorging van het transport verzekerd te zijn. Voor werkzaamheden buiten de deur beschikken wij over een servicewagen met vele onderdelen en kabelsets. Hiermee kunnen storingen lokaal worden opgelost.