Service

Werkplaats

Kieboom Laser Systemen B.V. beschikt over een uitgebreide en goed geoutilleerde eigen werkplaats. Hier kunnen de meest gecompliceerde reparaties en controles worden uitgevoerd. Het is onze filosofie dat alles wat zich in het leveringsprogramma bevind in eigen huis gecontroleerd en gekalibreerd kan worden.

Maar ook oudere instrumenten zoals Laser Alignment, Wild, CST-Berger en Stanley

Om dit te bereiken zijn diverse collimator meetbanken opgesteld en beschikken wij over een automatisch laserbaan, waarmee wij snel en nauwkeurig eventuele afwijkingen in toestellen vast kunnen stellen.

Onderhoud en originele onderdelen

Goed uitgevoerd, regelmatig onderhoud is van levensbelang voor uw lasers en overige meetapparatuur.

Gebruik van originele onderdelen en professionele afijk apparatuur geeft u de zekerheid van de juiste specificaties en maximale inzetbaarheid van uw laser en overige meetapparatuur

Als importeur staan we samen met onze fabrikanten achter onze producten en ondersteunen zo onze dealers en eindgebruikers maximaal.

Door professioneel en zorgvuldig voorraadbeheer en een modern distributiesysteem kunnen wij een hoog percentage van de aanvragen binnen 24 uur leveren.

Manuals

Voor de meeste producten beschikken wij over een duidelijke, gebruiksvriendelijke handleiding. Deze kunnen hier gedownload worden.

Transport

Voor halen en brengen van de apparatuur hebben wij een contract met UPS om van een snel en correcte verzorging van het transport verzekerd te zijn.

Voor werkzaamheden buiten de deur beschikken wij over een servicewagen met vele onderdelen en kabelsets. Hiermee kunnen storingen lokaal worden opgelost.

Meer weten over onze service? Maak nu een afspraak met ons!

Wilt u meer weten over de wijze waarop wij een laser controleren, ijken en nog meer service verlenen? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over onze laserverhuur en ons ruime aanbod. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252 – 672193 of mail naar info@kieboom.nl. Wanneer u een laser bij ons huurt dan verzekeren wij u een snelle en correcte levering. Als professioneel bedrijf hechten wij veel waarde aan het bieden van een goede service. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat wij een laser ijken en uitvoerig controleren, zodat u hier goed mee kunt werken.

Neem vrijblijvend contact op!

Home

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Bericht/opmerking

captcha