Bellen
Mailen
Whatsapp

Theodolieten kopen

Kwalitatieve theodolieten kopen

Wilt u theodolieten kopen voor de bouw en industrie? Kieboom Laser Systemen B.V. verkoopt hoogwaardige theodolieten. Onze producten leveren altijd uitstekende prestaties en hebben een maximale flexibiliteit. Hiermee kunt u iedere klus laten slagen! Als dé specialist op het gebied van meetinstrumenten, kunnen wij u helpen geschikte theodolieten te kopen. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze website of neem contact met ons op voor onze actuele voorraad.

Bouw

Weg, water en
grondverzet

Landbouw

Meten

Service

Webshop

Nieuws

Advies nodig?

Neem vrijblijvend
contact op!

Kieboom laser systemen B.V.

Al meer dan 30  jaar is Kieboom Laser Systemen B.V. te Nieuw Vennep, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van laserapparatuur, waterpasinstrumenten en machine besturingen.

Verschillende soorten theodolieten

Ons bedrijf biedt verschillende soorten theodolieten aan van de Leica Builder familie. Deze theodolieten zijn ontworpen met als belangrijkste uitgangspunten: bedieningsgemak en nauwkeurigheid. Het Builder programma biedt een theodoliet aan voor op iedere bouwplaats. Van de eenvoudige, robuuste theodoliet T100/T200 tot de zeer krachtige RM met meervoudige elektronische afstandsmeter. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben voor iedere klus een geschikte theodoliet die u kunt kopen. U kunt bijvoorbeeld een veelzijdige handmatige theodoliet kopen voor bouwwerkzaamheden of een gerobotiseerde theodoliet voor de bouw en infrastructuur. Ook bieden wij theodolieten aan die beschikken over de nieuwste innovaties.

Theodolieten kopen? Of toch huren?

Wanneer u theodolieten niet met regelmaat gebruikt, is het zonde om deze te kopen. U kunt er dan beter voor kiezen om een theodoliet te huren. Dat is ook mogelijk bij ons. U hoeft dus niet onnodig een theodoliet aan te schaffen voor die ene klus, maar kunt gewoon tijdelijk gebruik maken van onze optimaal werkende producten. We controleren onze verhuurde producten altijd na afloop van de huurperiode en maken deze meteen weer klaar voor een volgend gebruik. Wilt u toch een eigen theodoliet kopen, maar geen spiksplinternieuwe? Dan kunt u ook ons aanbod van tweedehands producten bekijken. Ook deze worden uitvoerig gecontroleerd, zodat we alleen de best werkende tweedehands theodolieten verkopen.

Ruim 20 jaar gespecialiseerd in meetinstrumenten

We zijn al ruim 20 jaar in meetinstrumenten gespecialiseerd. Zowel voor de landbouw als de bouw en weg- en waterbouw. Al onze producten leveren optimale prestaties. We controleren ze daar regelmatig op. In onze eigen werkplaats zijn we in staat ingewikkelde controles en reparaties uit te voeren. Onze vakmensen sporen snel mogelijke afwijkingen in de theodolieten op om deze afwijkingen er vervolgens snel en nauwkeurig uit te halen. We leveren dus enkel kwaliteit af. Wilt u onze producten kopen? Samengevat zijn onze voordelen:

  • Eigen service afdeling voor alle producten
  • Reparaties voor alle merken
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Bel voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze theodolieten? Of wilt u deze kopen? Bel ons via 0252-672193 of stuur een mail naar info@kieboom.nl.

theodolieten kopen

Klanten over ons

Kieboom zorgt ook na aanschaf voor vakkundig onderhoud,

ijking en reparatie van hun producten.