Waterpaslaser

Vind een optimaal werkende waterpaslaser

Heeft u een waterpaslaser nodig voor het uitvoeren van een klus? Dan kunt u hiervoor terecht bij Kieboom Laser Systemen B.V. Wij zijn dé specialist op het gebied van lasers en meetinstrumenten. Hier hebben wij meer dan 20 jaar ervaring mee. Bij ons bent u dan ook op de juiste plek voor een optimaal werkende waterpaslaser. Benieuwd naar onze lasers? Neem snel eens een kijkje op onze website.

Bespaar tijd en geld

Met een waterpaslaser kunt u tot op een duizendste millimeter nauwkeurig bepalen of het vlak precies horizontaal of verticaal is. Dankzij het ingebouwde lasersysteem kunt u dit snel en eenvoudig bepalen. Met dit meetinstrument kunt u een klus voortaan veel makkelijker en efficiënter uitvoeren. Iets dat u dus veel tijd en geld scheelt. Hierdoor wordt het zelfs mogelijk om meer klussen aan te nemen.

Een laser huren

Als u de waterpaslaser slechts eenmalig wilt gebruiken dan is het ook mogelijk om deze te huren. Dit kunt u bij ons doen tegen een aantrekkelijk tarief. U kunt de laser dan gebruiken voor uw project. Zodra de verhuurperiode is verstreken, nemen wij de laser weer terug. Deze controleren wij dan en eventueel voeren we reparaties uit. Wij beschikken over een breed aanbod van producten voor de verhuur.

Maximale inzetbaarheid

Aangezien wij enkel samenwerken met fabrikanten die achter hun producten staan, verzekeren wij u dat wij u altijd een optimaal werkend meetinstrument leveren. Dit apparaat is perfect uitgevoerd en goed onderhouden. Hierdoor bevat het de juiste specificaties en is het maximaal inzetbaar voor uw klus.

waterpaslaser

Waterpaslaser huren of kopen? Bel of mail ons vandaag nog!

Denkt u erover om een waterpaslaser bij ons te kopen of te huren? Bel of mail ons dan vandaag nog voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252 – 672193 of stuur een mail naar info@kieboom.nl. Wij zijn gevestigd aan de Lucas Bolsstraat 2 in Nieuw-Vennep. Ons bedrijf vindt het erg belangrijk om u een goede service te leveren en hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Om deze reden leveren wij het bestelde product snel. Aangezien wij over een professioneel distributiesysteem beschikken en onze voorraad zorgvuldig bijhouden kunnen wij uw bestelling binnen 24 uur leveren. Als u een product bij ons bestelt dan hoeft u dus niet lang op uw bestelling te wachten. Dankzij onze optimale service kunt u snel gebruikmaken van uw waterpaslaser.

Neem vrijblijvend contact op!

  Home

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht/opmerking

  captcha