Bellen
Mailen
Whatsapp

Blademaster 200

BladeMaster 200 met deuren gestuurd door taster

De Blademaster van Kieboom Laser Systemen is een universeel egaliseer apparaat geschikt voor diverse machines zoals wiellader, tractoren en verrijkers. Enkele belangrijke voordelen van een BladeMaster zijn:

NIEUW  KIEBOOM ELECTRIC

  • De nieuwe volledig elektrische Blademaster, een stand alone uitvoering die geen energie van de shovel nodig heeft .Dus zeer geschikt voor elektrisch shovels en voor in de verhuur ( geen extra hydraulisch circuit nodig )

 

  • Zeer snelle reactie snelheid van de besturing en hydrauliek zodat de Blademaster kan functioneren zonder gebruik te maken van het glijplaat principe. Het enorme voordeel hiervan is dat u zowel vooruit als ook achteruit volledig op de automaat kan rijden. Het grote voordeel om naast achteruit ook vooruit te kunnen rijden is er in gelegen dat wanneer er op enig moment er te weinig materiaal in de Blademaster bak is, worden dus ook de wielsporen niet meer dicht gereden. Om dit te corrigeren kan met de Blademaster zeer eenvoudig, zonder de rest van het werk te beschadigen, vooruit rijdend genoeg materiaal op de juiste plek worden gebracht, en meteen op de goede hoogte.
  • Verder kan natuurlijk zowel vooruit rijdend als achteruit rijdend volledig automatisch de onderbaan worden geëgaliseerd. Dit heeft natuurlijk het belangrijke voordeel dat het voorbereidende werk veel sneller kan worden uitgevoerd.

Kieboom laser systemen B.V.

Al meer dan 30  jaar is Kieboom Laser Systemen B.V. te Nieuw Vennep, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van laserapparatuur, waterpasinstrumenten en machine besturingen.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen. We zijn telefonisch te bereiken via 0252-672193 en per mail via info@kieboom.nl. Wilt u een bouwlaser bij ons huren of kopen? Neem ook in dit geval contact met ons, zodat we de actuele voorraad kunnen bespreken.