Bellen
Mailen
Whatsapp

Vlak-O-Maat

Vlak-O-Maat uitstekend geschikt voor kleine machines

De Vlak-O-Maat van Kieboom Laser Systemen is een egaliseer apparaat geschikt voor diverse kleiner machines. Enkele belangrijke voordelen van een Vlak-O-Maat zijn:

  • Vlak-O-Maat is geshcikt voor kleiner machines omdat de machine tijdens het egaliseren het blad niet hoeft te tillen en alleen de trekkracht gebruikt wordt van de machine.
  • Tijdens het achteruit rijdend volledig automatisch de onderbaan worden geëgaliseerd. Dit heeft natuurlijk het belangrijke voordeel dat het voorbereidende werk veel sneller kan worden uitgevoerd.
  • Door de compacte bouwwijze zijn er veel mogelijkheden met de Vlak-O-Maat

Kieboom laser systemen B.V.

Al meer dan 30  jaar is Kieboom Laser Systemen B.V. te Nieuw Vennep, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van laserapparatuur, waterpasinstrumenten en machine besturingen.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen. We zijn telefonisch te bereiken via 0252-672193 en per mail via info@kieboom.nl. Wilt u een bouwlaser bij ons huren of kopen? Neem ook in dit geval contact met ons, zodat we de actuele voorraad kunnen bespreken.